Hudplejeprodukter

Time to end breastcancer!

Produkter heri indlægget, er sendt til test, og skal derfor omtales, som reklame.

Estée Lauder har igen lagt sig i spidsen for en fuldstændig fantastisk kampagne hele oktober måned – Nemlig : Time to end breastcancer måneden, hvor de lancerer en håndfuld limited edition produkter. “Og hvad så“, tænker I måske? Ja, hvad så er, at 100% af beløbet (minus momsen) går til Kræftens bekæmpelses arbejde indefor brystkræft. Se, det er noget vi kan tage at føle på! En kampagne, der gavner alle.

Jeg har modtaget tre produkter fra Estée koncernen :

  • Advanced night repair serum i skrigende metallic pink + en fin nøglering til. Dette koster 850,- og HUSK beløbet (ex moms) doneres direkte til Kræftens Bekæmpelses arbejde forbrystkræftsagen. Du kan købe den fine sag lige her.
  • Clinique dramatically different moisturizing lotion + en fin nøglering. Denne koster 465,- for 200 ml og er super til tør – tør/kombineret hud. Den kan købes lige her.
  • Origins har lavet et mini-kit med deres populære antiageing håndcreme + peace of mind, som er en afstressende sag, perfekt til at påføre tindinger og nakke ved hovedpine. Til dette kit medfølger en broche med den ikoniske lyserøde sløjfe. Informationer om, hvor dette fine kit kan købes, kommer snart!

Brystkræft er en forfærdelig sygdom, som vi må stå sammen om at bekæmpe. Det er SÅ vigtigt, for de, der indkaldes, at komme afsted til den årlige mammografiundersøgelser. Undersøg dig selv. Mærk efter på brysterne. Mærkes de anderledes? Ser de anderledes ud? Symptomerne på brystkræft kan variere fra person til person, men som udgangspunkt, bør man holde øje med følgende symptomer:

  • En hård, ikke øm knude, der ikke kan bevæges rundt i brystet.
  • En anderledes rynkedannelse/struktur, der ikke normalt er på brystet.
  • Væske fra brystvorten, som kan være klar eller blodig.
  • At brystvorten begynde at trække sig indad.
  • Hævelser (hævede lymfekirtler) i armhulen, og omkring brystet.

Over 4500 kvinder, og 36 mænd, får konstateret brystkræft hvert år. Omkring 1200 kvinder og 7 mænd dør af sygdommen hvert år.

Heldigvis er forskningen indenfor brystkræft blevet bedre og flere bliver helbredt og kan leve et langt og godt liv efterfølgende.

Du kan læse meget mere her omkring selvundersøgelse af brystet m.m.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *