Alle indlæg og emner.

Skønhed er mange ting.

Produktet i indlægget er sendt til test og skal dermed markeres som reklame!

Skønhed er, for mig, en blanding af velvære i form af hudpleje, hår og make-up, men i aller højeste grad også tøj og sko.

Sidstnævnte er jeg altid gået meget op i. Jeg sjasker selvfølgelig også rundt i hullede, gamle sweats og en undertrøje herhjemme, når jeg ikke skal noget specielt, men jeg kan også godt lide at være pæn klædt blandt andre mennesker. Her nyder jeg at gå lidt op i mig selv med tøjet og skoene, og gerne noget, der falder lidt ud fra kategorien – Noget anderledes! Ellers mixer jeg det anderledes sammen med noget andet – Præcist, som jeg gør med mine produkter : MIX’N’MATCH. Det virker!

Jeg tog selv kontakt til ADDSTYLE, fordi jeg i lidt tid havde fulgt med hos dem og kigget på deres styles, som fascinerede mig. Det gjorde de fordi, at det hele ikke var opstillet, perfekt og klistret på tynde mannequindukker, som jeg ser alt for meget efterhånden, men faktisk sad tøjet på almindelige mennesker – som du og jeg – og der var tøj til alle størrelser og former. Tøj, som man ikke bare kunne gå i en almindelig masseproduceret butikskæde, og få fingrene i. Det tiltalte mig MEGET, og derfor ville jeg gerne samarbejde lidt med dem omkring deres fine tøj.

Ligeså naturligt, som det er for mig at rense hud og passe den – ligeså naturligt er tøj for mig. Mange af jer skønne følger spørger dagligt ind til, hvad jeg har på, og hvor det kan købes. Nogle gange kan jeg huske det, og andre gange kan jeg ikke – så jeg nyder faktisk lidt at kunne fortælle, at denne skjorte kan fås lige her. Den findes i størrelserne S til XXL. Materialet er 100% viskose, og man skal nok have gang i strygejernet en gang imellem, hvis man vil have den helt smooth. Man kan også lade være, men stoffet er så fint og blødt, at der lettere kommer lidt folder efter brug. Til gengæld synes det ikke så slemt, da den er stribet i forvejen 😉 Striber gør generelt bare meget godt. Jeg synes også at striberne slanker på en fin måde.

Jeg har den selv på i størrelse L nede på billedet, og den passer fint uden at stramme nogen som helst steder. Der er stadig god plads.

Jeg har tænkt mig at style den med et par jeans, eller over en lang undertøje med leggings under. Den kan jo bruges til flere lejligheder, da den både er stilet og naturlig. Jeg er vild med flæsedetaljerne i halsen/brystet og på ærmerne.

Som sagt, så kan den købes lige her til 399,- hvis der skal ske noget nyt i garderoben 🙂

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *