Alle indlæg og emner.

Pels for alle pengene!

Jakken er sponsoreret/reklame. Det er min smag, og jeg elsker den.

I går var jeg i Hedensted på besøg hos Rikke & Rikke fra Addstyle.dk, der har den fedeste online tøjshop på nettet.

Jeg tester lidt af deres tøj, og viser det frem jeg kan lide, så jeg glædede mig til at møde dem IRL. Hold nu op, hvor var det den bedste dag i flere måneder! De mest fantastiske, sjove og engagerede tøser, jeg nogensinde har mødt. Jeg tror, at det hele føltes så naturligt NETOP fordi, at de begge to er ligeså meget nede på jorden, som jeg er. Vi var på bølgelængde, og hvis jeg ikke elskede Addstyles tøj nok før, så elsker jeg det endnu mere nu.

De to ildsjæle her gør tingene, som jeg selv gør i min shop. De hiver KUN det tøj hjem, som de synes er fedt, lækkert, har en god kvalitet og som de kan se sig selv og andre i. De skærer ind til benet og er benhårde i deres forhandlinger med leverandører, fordi det vil have det bedste til deres kunder.

Jeg havde allerede fået øje på denne her fine faux fur jakke for en uges tid siden. Det er en nyhed, som de har fået hjem. Det var ét af de første stykker tøj, jeg prøvede i går, og som jeg bare ikke kunne komme ud af igen. Det er den blødeste jakke, ever. Kvaliteten er i top. Detaljerne er skønne i halsen og på ærmerne, så jakken fremstår mere “ungdommelig”, så at sige.

Jakken jeg taler om, er denne:

Hvor cool er den ikke lige! Jeg kan bedst lide den lilla farve her. Den fås også i sort, og jo mere jeg har brugt denne, jo mere overvejer jeg, at købe den sorte, for at veksle lidt. Det er nemlig sådan, at jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer på denne sag i sort og lilla.

Koden giver 20% rabat frem til søndag d. 18/11.18 kl 00.00. 

Koden er ‘Mettespels’ og jakken fås lige HER i sort og lilla.

God søndag.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *