Alle indlæg og emner.

Natcremen, der gør en forskel.

Reklame : produkterne er sendt til test. Jeg får ikke betaling for at skrive min ærlige mening!

For en uges tid siden, fik jeg tilsendt nogle flere produkter fra Skincode Danmark (læs min sidste anmeldelse her for at få en bedre forforståelse) De sendte mig tre produkter denne gang:

  • Cellular Extreme Moisture Mask – En ultralet, men super fugtgivende maske med ACR-kompleks, som alle exclusiveseriens produkter indeholder, bisobolol, natriumhyaluronat og E Vitamin. Den er kølende, forfriskende og meget, meget fugtgivende. Man kan sove med den på, hvis man har lyst. Den lover at levere fugt i op til 24 timer. Det er OGSÅ, hvad jeg fornemmer og mærker. Den koster 449,- og kan købes lige her.
  • Cellular Revitalizing Toner – Den lette, forfriskende morgenrens på flaske. Den dufter mildt, og er dejlig let at bruge på huden, før produkter. Bare på en vatrondel og køre rundt. Den indeholder ACR Complex, ekstrakt af kornblomst og Provitamin B5. Toneren koster 249,- og kan købes lige her.
  • Cellular Night Refine & Repair – En natcreme, der indeholder et peeling peptid, der sparker røv ifht. celleregenerering, glød og jævn overflade. Jeg har pippet om denne på instagram, men måtte lige vente en lille uge med at fortælle mere. Allerede på tredje dagen kunne jeg se en markant forskel på min huds jævnhed. Jeg har i længe haft små ar i panden, som ikke har gidet forsvibde så let. De er væk nu, og jeg ved, at det er cremen her, for det er det eneste nye produkt jeg har brugt intensivt hver aften. Jeg er dybt imponeret!!! Cremen koster 699,- og kan købes her.

Jeg er virkelig på røven over natcremen – Det er sjældent, at man støder på et produkt, der gør så stor en forskel på så få dage. Jeg nyder at bruge den hver aften, da den dufter dejligt, er let at smøre ud og stadigvæk kan man mærke, hvordan den fugter huden. Jeg smører den over en serum, and that’s it. Næste morgenkan jeg stadig mærke den på huden og effekten kan ses på min hud.

Koden : mettemilan20 giver stadig 20% besparelse hos skincode danmark lige her, hvis man står og vil prøve nogle af sagerne. Jeg kan i særdeleshed anbefale natcremen, men også fugtmasken, hvis man, som jeg, døjer med den lidt tørre hud her i kulden.

-Mette Milan

mettemilan20 giver 20% rabat på dit køb hos SKINCODE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *