Alle indlæg og emner.

Hvordan har jeg kunnet leve uden?

(Reklame|| Produktet er sendt til test – Meningen er min egen)

I over seks år har jeg været på Instagram. De sidste to år (plus minus) har jeg været utrolig aktiv på story-delen og vist alt muligt. I særdeleshed renserutiner, make-up rutiner, maske-rutiner osv. Dette står jeg gerne og gør på badeværelset i et tvivlsomt lys. Indtil videoandcontentgear søgte en til at teste en lightring for dem.

Jeg har jo tit set de her fancy lightrings, og aldrig rigtig tænkt, at det var noget for mig. jeg synes, at de var meget hypede. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg forbandt den slags lys med stjerner, som: Kim Kardashian og “større” bloggere herhjemme. Mascha Vang har udtalt, at enhver blogger med respekt for sig selv, har en ringlight. Og når Mascha siger det, såeh… 😉

Men man skal jo kaste sig ud i sagerne nogle gange – og ærligt, så ved jeg ikke, hvordan jeg har kunnet “leve” uden en ringlight. ALT fremstår meget tydligere med lyset på og det er lettere for mig at fremvise produkter, nuancer, konsistens osv. Mine følgere kan følge meget mere med i min hud, som jo primært er den jeg viser frem og arbejder med. Det er et fantastisk redskab.

Den ringlight jeg har fået tilsendt til test er denne, der koster 649,-. Midt i ringen er der en telefonholder, så man ikke skal stå og holde ved telefonen, mens man taler og fremviser. Ringen har flere lysstyrker, der styres ved hjælp af en skrueknap. Styrken kan skrues op og ned alt efter hvor intenst du vil have det og din fremtoning. Stangen, som ringen sidder på, kan bøjes, så man kan have den i flere positioner. Der medfølger en ledning, der blot skal sættes i hovedet til en oplader og vupti – så er der lys!

Jeg bruger den hver dag og jeg tror, at det er tydeligt for mine følgere, hvorfor, for den før bare alt mere klart!

En ringlight er jo ikke kun for bloggere/influenter osv, der snakker og fremviser. Den er også genial til de unge mennesker, der danser og synger på TikTok og alle de andre smarte medier, der findes i dag. Derudover kan man sætte et spejl i midten af lyset og få et større indblik i sin egen hud, bryn og vipper, hvis man vil.

Jeg synes den er smart, og jeg er rigtig, RIGTIG glad for min! I videoen nederst kan I se, hvordan den fungerer 🙂

Den kan købes lige her.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *