Alle indlæg og emner.

Jeg tester TRUE ORGANIC…

|Produkterne er reklame|sendt til test|

Eller det vil sige, at jeg de sidste par uger har testet det nye upcomming svenske brand : True Organic.

Skal jeg være helt ærlig, som jeg jo for fanden altid er, så havde jeg absolut ingen forventning til det her brand af flere årsager.

1) Organisk/økologisk er, i mine øjne og på min hud, ofte en fesen oplevelse og ofte også temmelig virkningsløst. Folk med normal hud kan mæske sig i økologi, fordi normal hud kræver meget lidt, men os med kombineret/uren hud får sjældent meget ud af det.

2) Emballagen fangede mig overhovedet ikke i første omgang. Den var ligeså kedeligt at kigge på, som jeg troede indholdet var. Og I ved, at jeg mener, at indhold og udseende på produkter hænger sammen i 90% af tilfældene.

Der er så 10% af tilfældene, hvor det ikke hænger sammen, og de 10% er blandt andet : True Organic.

Det første produkt jeg prøvede, var : ‘Undercover agent‘, som er en roll-on deo uden aluminium og alkohol. Den indeholder bagepulver, citronsyre og forskellige olier, der giver en dejlig, frisk duft. Men bedst af alt, så holder den fisme svedlugt væk! Sådan virkelig. Og det er jeg meget imponeret over. Jeg har kun behøvet at rulle med banditten hver morgen, og der har ikke været duft eller anden ubehag hele dagen igennem. Så den ruller jeg ret automatisk på hver dag nu og forsømmer, mere eller mindre, min Sanex deo. Det siger ret meget i sig selv!

Da jeg kunne mærke, at okaaay, de kan måske noget de her produkter, gik jeg i kast med det produkt, der hedder : ‘All you need is me’, der er et multiprodukt, med en konsistens som en balm, der kan bruges alle vegne på kroppen, og som kun indeholder : ricinusolie (Castor Oil) bivoks, olivenolie, sheasmør, vitamin-E og blåbærkerne olie. Intet andet. Den har jeg primært brugt på læberne og albuerne. Den er SÅ god! Og konsistensen er næsten ligeså fantastisk, som den pomade jeg elsker mest i hele verden (Nuxe reve de miel). Det jeg synes er mega smart ved dette produkt, ja udover, at det kan anvendes alle steder på kroppen – også på babyer – er at emballagen er lavet af sukkerrør og ikke plastik. Det er virkelig en innovativ tanke ift. at skåne miljøet og når nu man laver øko-produkter, giver bæredygtig emballage god mening.

Så, da den var blevet afprøvet, og jeg endnu en gang havde fået en øjenåbner og var ret så tilfreds med effekten af økologi, gik jeg i gang med at teste ‘Body buddy’, som er en cremet butter med en skøn duft af lemongræs og appelsin. Den er meget fugtgivende, uden at være fedt og fedtende. Den skulle også virke beroligende på irriteret hud. Min hud er ikke irriteret, så det kan jeg ikke helt svare på, om det er noget man kan mærke forskel på. Men den er rigtig lækker og man kan mærke fugtniveauet i mange timer efter! Igen i en emballage af sukkerrør, fremfor plastik.

Så for fire dage siden tog jeg hul på det sidste produkt, som faktisk skulle vise sig at imponere mig aller mest : ‘Face it serum‘. Et serum med et højt indhold af antioxidanter, som chiafrø. Den er også rig på omega fedtsyrer, hybenkerneolie og geranium. Sidst, men ikke mindst, indeholder den vitamin-E, der er kendt for sin genopbyggende og beroligende, helende virkning på huden. Den føles simpelthen, som silke på huden. Fuldstændig blød og vidunderlig! Flasken er UV sikker, så olierne deri , der er skrøbelige, forbliver friske og aktive.

Denne serum kan bruges af stort set alle hudtyper. Man kan mærke og se effekten efter få dage. Den skaber en skøn ro og blødhed på huden. Jeg er virkelig dybt overrasket over disse produkter. Og hvis der er noget jeg elsker, er det at blive positivt overrasket over noget, som man egentligt ikke troede man var interesseret i. Her er de 10% der overrasker, og her er der noget økologi, der gør en fin forskel på huden.

True Organic fås ikke mange steder i DK endnu, MEN men men, jeg har valgt at hive det ind i shoppen snarest. Det SKAL simpelthen ind blandt mit afprøvede sortiment af gode sager, for man kan mixe og matche dette brand, som man kan mixe og matche alt andet.

Emballagen, som med første øjekast ikke sagde mig noget, giver også pludselig større mening ved, at det er lavet af sukkerrør, og der står fede tekster på bagsiden. Papemballagen, rundt om selve produktet, er også bæredygtig♻️

Jeg kommer aldrig til, udelukkende, at bruge organiske og økologiske produkter, men jeg mixer det gerne. Især når det er så lækkert, som True Organic.

Så I kan god glæde jer til, at dette brand kommer mere ud i DK.

Nå, ja – Glemte jeg at fortælle, at prisen på det dyreste produkt i serien (serummet) er 365,- og det billigste ligger til 119,- 🙂

-Mette Milan

One thought on “Jeg tester TRUE ORGANIC…

  1. Jeg vil glæde mig til at prøve deo’en. Skal man selv holde øje med hvornår du får det i shoppen, eller gør du opmærksom på det (her eller på insta)?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *