Alle indlæg og emner.

TRYOUT for Molly og My.

Indlægget indeholder reklame og affiliate links.

Jeg har sgu, ærligt talt, haft en fest lørdag og i dag, søndag, ved at prøve en masse tøj fra skønneste Molly og My, som ejer den skønneste shop på nettet med tøj til børn og kvinder. Jeg fik en kasse tilsendt med tøj (selvfølgelig med nuancer og styles, jeg kunne stå inde for) som jeg måtte prøve, vise frem, inspirere mig og jer med, og så skal indholdet (desværre) sendes retur igen 🙂

Så hvis I har kigget med i story på IG i går og i dag, har I set mig i en masse forskelligt tøj. Storyen bliver desuden gemt derinde, øverst. Så kan I altid lige kigge igen, hvis det er.

Jeg har lovet dette indlæg med størrelser, priser og LINKS, så I selv kan smutte ind og kigge eller investere.

Jeg prøvede alle først disse skønne skindbukser, som jeg selv MÅ eje. Bukserne er fra mærket ‘Rue de femme‘ og koster 600,- lige her. Jeg fik prøvede dem i størrelsen XL, og de passer altså mig rigtig godt, selvom jeg primært bruger L. De har elastik i livet, bindebånd og er super behagelige at have på. De kan vaskes på 30 grader, selvom de har denne her ‘skindeffekt’.

Derefter forelskede jeg mig hovedkulds i denne t-shirt fra ‘Fine Cph’ i meleret grøn og med den fineste leopard på med strålende blå øjne. Den kan købes her og koster 349,-. Min er i str L, og den passer fint. Den fås i sort og hvid, hvis man er mere til det neutrale, op til str XXL og er fed til jeans, nederdel og sweats, for den sags skyld. Den pepper det hele op synes jeg.

Så kastede jeg en jakke over for helhedens skyld fra Global Funk. Et mærke jeg i forvejen har en uundværlig jakke fra. Med det samme jeg prøvede den, vidste jeg, at den måtte jeg eje! Denne model er i leopard print med knapper hele vejen ned, lidt længere bagpå og helt perfekt, som overgangsjakke. Min er i str L, og den er rummelig i størrelsen, synes jeg. Den koster 600,-, hvilken er en helt fair pris for en lækker kvalitets jakke. Den kan købes lige her og fås op til str XL. Den kan vaskes med vrangen udad på 30 grader. Let.

Jeg er VILD med Sofie Schnoors tøj, og ja, vi kan godt blive enige om, at priserne er lidt høje – Og så alligevel ikke. Jeg prøvede to t-shirts derfra, som begge var ualmindeligt lækre at have på. Den ene (hvid med læber) er lidt lille i størrelsen. Min er L. Jeg ville nok vælge XL. Den anden (med knapper på skulderen) passer fint i størrelsen. Min er L. Begge kan bruges til det meste, og det jeg altid bemærker ved Sofie Schnoor tøj er, at kvaliteten er i top. Har en del derfra, som jeg knuselsker! Den hvide t-shirt fås her til 399,- (den fås også i andre farver) Den rosa/koralfarvede med guldknapper på skulderen fås her til 499,-

Herefter gik der glimmer og striber i den med den FEDESTE skjorte fra ‘Lollys Laundry’. Jeg ELSKER, når der er smæk på farverne nogle gange og ting er lidt anderledes. Regnbuer og glimmer. Det er lige mig. Så denne skjorte i de flotteste farver med flæsedetaljer, gik rent hjem. Den var iøvrigt mega fed til de kære skinbukser, som jeg skriver om øverst. Min skjorte er str L og den koster 700,-. Den kan købes lige her.

Det mest overraskende stykke tøj var en jumpsuit fra ‘Liberté’, som jeg, mere eller mindre, havde afvist på forhånd. Jeg har nemlig altid haft den fejlagtige holdning, at de her jumpsuits kun passede til høje og slanke kvinder, så da jeg valgte at sige “Pyt. Nu prøver vi.” blev jeg vildt overrasket, for den sad, som den skulle og var så pæn til mig, der kun er 1.65 høj. Jumpsuiten er så blød så glød, og let at komme ud af, når man skal på toilettet, da den er designet, så man kan tage buksedelen ned let og ubesværet. Den har smukke blondedetaljer i halsen og ud på ærmet. Den koster 600,- og min er str L/XL, som måske lige er til den store side. Jeg vil nok vælge M/L, når jeg skal have den købt. Liberté laver et HAV af lækre produkter til overkommelige priser. Denne smukke jumpsuit kan købes lige her.

Nederdele går jeg alt for sjældent i. Ikke fordi jeg ikke kan lide det, men det er bare lettest at kyle et par leggins over et par ubarberede ben:-) Og det er helt synd, for der findes de fineste nederdele hos Molly og My. Jeg prøvede denne fra Sofie Schnoor. Spraglet og fin og kan styles med lidt af det hele. Den koster 1299,- . Min er i str L og er måske lige stram nok i livet. Den kan købes lige her.

Kulden er for alvor over os, så da jeg så, at der var en lækker sweater med fra mærket ‘Munthe’ også, blev jeg sgu helt glad. Den er så fin og sart i nuancerne med beige, guld og mild katty, hvilket er dejligt. Den kan nemlig styles med det meste så. Den er lavet af bl.a. mohair og ren uld. Den koster 1599,- og min er en str L. Den kan købes lige her.

Kjoler og leggins er nok egentligt det, som jeg går mest i. Ikke helt lange kjoler. Dem bruger jeg så til gengæld meget i sommeren. Der er jeg vild med lange, luftige kjoler. Denne her tog lidt pusten fra mig. Den er så smuk OG billig af den kvalitet. Den koster 799,- og det synes jeg ærligt talt er en god pris for sådan en elegant kjole, der snildt kunne bruges til et bryllup også. Min er i str XL; hvor jeg nok vil vælge en L. Jeg overvejer VIRKELIG at købe den. Så smuk! Der er underkjole under, så man ikke kan kigge lige op i skinken. Den fås lige her.

I dag prøvede jeg så endnu en kjole, som 100% skal klikkes hjem om lidt. Den var bare lige mig. En kort kjole med bindebånd, der kan bindes bagpå eller foran, fine detaljer og super lækker i kvaliteten. Den koster 799,- og så synes jeg faktisk, at den er ret sexet med dens gennemsigtige polyester. Der er dog hudfarvet underkjole under, så man får ikke noget at se, som man ikke bør se:-) Den er skøn at have på og min str L passer perfekt! Den kan købes lige her.

Jeg håber I har nydt at se og læse med. Hos Molly og My er der kæmpe udsalg lige nu, LIGE HER, hvor du kan spare op til 70% på udvalgte varer. Happy shopping 🙂

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *