Alle indlæg og emner.

Giveaway : HUSKER du dine vitaminer?

Reklame||sponsoreret til giveaway af Lahmekommunikation og Longovital.

I mange, mange år, faktisk siden jeg flyttede hjemmefra for næsten 15 år siden, har jeg taget vitaminpiller.

Jeg har fast taget vitaminpiller i vinterperioden, og i sommerperioden undlod jeg det, da jeg den gang følte, at man fik rigeligt med vitaminer fra andre kilder. Nu er jeg nået en alder, hvor jeg tager vitaminer året rundt, og det har altid været Longovital classic med undtagelser, når jeg har prøvet nogle af Longovitals andre varianter f.eks med Acai. Men classic ligger altid i skuffen, og bliver spist af både min mand og jeg.

Der er mange fordele ved at indtage vitaminer. Jeg oplever selv mindre træthed i vinterperioden – Jeg oplever færre problemer med mine tænder og tandkød – Jeg oplever at mit immunforsvar er bedre, end hvis jeg ikke tog dem!

Derfor var det helt og aldeles naturligt for mig at sige JA til at afholde en lækker vitamin-giveaway her op bloggen med netop LONGOVITAL i fokus ♥️

Jeg har fået lov at udlodde :

  • 1 x Longo vital classic (240 stk) God for immunforsvaret og indeholder en masse urter.
  • 1 x Longo C (stærk – 200 stk) God for immunforsvaret og energien.
  • 2 x NYHED fra Longo – Nemlig Longo halsmixtur til tør og ru hals med lakrids og timiansmag.
  • 1 x Luksus te fra A.C perchs thehandel med grøn citron og ingefær (125 g)

Alt i alt et fantastisk kit at afslutte efteråret på, hvor sygdomme popper op alle steder!

Det eneste du skal gøre er :

1) Smid en kommentar i kommentarfeltet : ‘Hvad glæder du dig mest til ved forår?’

Jeg trækker en heldig vinder af dette vitaminkit fra Longovital lørdag den 23.2.19. Husk at kig med herinde, hvor vinderen offentliggøres!

PSSST: Vil du have fat i vitaminerne allerede nu, og til en god pris, er der tilbud på dem lige her. Jeg har klikket 3 glas hjem ? Det er HALV pris!

-Mette Milan

79 thoughts on “Giveaway : HUSKER du dine vitaminer?