Alle indlæg og emner.

Giveaway : HUSKER du dine vitaminer?

Reklame||sponsoreret til giveaway af Lahmekommunikation og Longovital.

I mange, mange år, faktisk siden jeg flyttede hjemmefra for næsten 15 år siden, har jeg taget vitaminpiller.

Jeg har fast taget vitaminpiller i vinterperioden, og i sommerperioden undlod jeg det, da jeg den gang følte, at man fik rigeligt med vitaminer fra andre kilder. Nu er jeg nået en alder, hvor jeg tager vitaminer året rundt, og det har altid været Longovital classic med undtagelser, når jeg har prøvet nogle af Longovitals andre varianter f.eks med Acai. Men classic ligger altid i skuffen, og bliver spist af både min mand og jeg.

Der er mange fordele ved at indtage vitaminer. Jeg oplever selv mindre træthed i vinterperioden – Jeg oplever færre problemer med mine tænder og tandkød – Jeg oplever at mit immunforsvar er bedre, end hvis jeg ikke tog dem!

Derfor var det helt og aldeles naturligt for mig at sige JA til at afholde en lækker vitamin-giveaway her op bloggen med netop LONGOVITAL i fokus ♥️

Jeg har fået lov at udlodde :

 • 1 x Longo vital classic (240 stk) God for immunforsvaret og indeholder en masse urter.
 • 1 x Longo C (stærk – 200 stk) God for immunforsvaret og energien.
 • 2 x NYHED fra Longo – Nemlig Longo halsmixtur til tør og ru hals med lakrids og timiansmag.
 • 1 x Luksus te fra A.C perchs thehandel med grøn citron og ingefær (125 g)

Alt i alt et fantastisk kit at afslutte efteråret på, hvor sygdomme popper op alle steder!

Det eneste du skal gøre er :

1) Smid en kommentar i kommentarfeltet : ‘Hvad glæder du dig mest til ved forår?’

Jeg trækker en heldig vinder af dette vitaminkit fra Longovital lørdag den 23.2.19. Husk at kig med herinde, hvor vinderen offentliggøres!

PSSST: Vil du have fat i vitaminerne allerede nu, og til en god pris, er der tilbud på dem lige her. Jeg har klikket 3 glas hjem ? Det er HALV pris!

-Mette Milan

79 thoughts on “Giveaway : HUSKER du dine vitaminer?

 1. Jeg glæder mig til det hele ved forår! At kunne mærke solskinsstrålerne i ansigtet selvom det ikke er brandvarmt udenfor, at se naturen springer ud og ikke mindst de længere og lysere dage ?

 2. Glæder mig til de hyggelige forårs ture ture i solen, hvor man kan få massere af D-vitamin. Og så ikke mindst følelsen af at, det snart bliver sommer ?☀️

 3. Jeg glæder mig til varmere dage og hvor dagstimerne bliver længere?? og når bladene på træerne begynder af blive grønne OG de små blomster begynder at skyde??

 4. Jeg glæder mig til at det hele bliver mildere og jeg ikke skal stå og fryse når jeg er med min søn til fodbold.

 5. Jeg glæder mig allermest til solen. Solen som forhåbentlig giver mig god energi.
  Dette er den bedste konkurrence, da jeg også bruger Longo Vital, og de har været min favorit vitaminpille de seneste 5 år ??

 6. De lysere og længere dage, det varmere vejr, eftermiddagskaffe på terrassen og blomsterne begynder at springe ud.

 7. Jeg glæder mig til at der bliver længere lyst om aftenen – det får jeg altid lidt mere energi af ?

 8. Jeg glæder mig til at mine æbletræer blomster, til at kunne hænge vasketøjet ud til tørring og til at putte sengetøjet på igen efter tørring ? Til at nyde kaffe i solen og til at mine drenge igen får fregner på næsen ❤️

 9. Jeg glæder mig til de lysere tider med lange morgen gåturen og podcasts i ørene. For ikke at glemme en varmere temperatur, så man ikke behøver at gå rundt og lige en omvandrende bamse ??

 10. Glæder mig til lysere og varmere tider. Vitaminer er essentielt her, da jeg ikke er vanvittig god til at optage det gennem maden ? .. og ikke er så god til at få dem købt efter jeg er tilbage på SU?

 11. Jeg glæder mig til solen der forhåbentlig begynder at kigge en masse frem og give mere d-vitamin og ikke mindst de smukke farver, når naturen begynder at springe ud igen ????

 12. Jeg glæder mig allermest til sol og lyse forårsaftener<3
  – Og så til at få studenterhuen på:)

 13. Jeg glæder mig til den fantastisk lysegrønne farve alle træer og buske får, når de springer ud?og dagene bliver længere.

 14. Duften af foråret, mærke solen varme i ansigtet igen og komme mere ud og lege med børnene???☀️

 15. Jeg glæder mig til at få forårs kuller. D. V. S at plante i krukker og gøre terrassen klar til sommer ☀

 16. At solen giver mig mere energi og overskud. At se træerne springe ud og sidde på terrassen med kaffe og ungerne der leger i haven ?

 17. Foråret er min yndlingsårstid – ELSKER at lyset og farverne ændrer sig, og dette forår, glæder jeg mig mest til at kunne gå lange ture og nyde lyset, lyden og farverne??

 18. Jeg glæder mig mest til at få luft i dækkene på min mtb og suse rundt i skoven og se bøgen springe ud

 19. Jeg glæder mig til at der kommer flere lyse timer i døgnet og at se træerne samt blomsterne springe ud. Endvidere er det gode ved forår, at der ikke er særlig langtid til sommer og mere varme ??

 20. Jeg glæder mig til at der kommer flere lyse timer i døgnet og at se træerne samt blomsterne springe ud. Endvidere er det gode ved forår, at der ikke er særlig langtid til sommer og mere varme ??

 21. Jeg glæder mig til at overtage min lejlighed og komme bedre på plads efter en lang periode med svær depression ???

 22. Jeg glæder mig til at gå i bare tæer i græsset – selvom det garanteret er drønkoldt, fordi det kun liiiiiige er forår – og jeg sikkert redder mig en forkølelse ?

 23. Jeg glæder mig til mange ting dette forår. Jeg glæder mig til at fejre min søns fødselsdag i marts, til at min kæreste og jeg tager til London for at kigge hinanden dybt i øjnene. Til at mærke solensstråler og komme udenfor og nyde at alt springer ud på ny ☀️?❤️

 24. Jeg glæder mig til mange ting dette forår. Jeg glæder mig til at fejre min søns fødselsdag i marts, til at min kæreste og jeg tager til London for at kigge hinanden dybt i øjnene. Til at mærke solensstråler og komme udenfor og nyde at alt springer ud på ny ☀️?❤️

 25. Jeg glæder mig til de lyse morgener og lysere aftener! Så er det ikke ligeså svært at stå op kl. 4.30 når man skal åbne børnehaven ?
  Vitaminer er enormt velkomne herhjemme, da jeg lige er blevet færdiguddannet og startet arbejde i en børnehave hvor der altid er fuld af bakterier når man starter op et nyt sted. Det vil være så træls at ligge sig syg allerede efter første eller anden uge ?

 26. Forår betyder at jeg kan bruge nogle af de lækre forårsjakke og sko… ? de hænger bare der hele vinteren og venter på mig Hæhæ. Så skal de luftes på dejlige cafébesøg og gåture i solen ♥️

 27. Jeg glæder mig til flere lyse timer, til at lufte min nye jakke og alle de ture jeg skal trille med barnevognen i solens stråler

 28. Jeg glæder mig til at kunne smide jakken og få solstråler lige i mit ansigt (og selvfølgelig bare få lysere tider ?☀️) Når det bliver forår, skal vi gå en masse ture og skambruge mine forældres sommerhus ?

 29. Jeg glæder mig mest til solstrålerne på min hud og en kop kaffe på min nye altan, i min nye lejlighed. Yas ☀️☀️

 30. Jeg glæder mig mest til duften af forår, at alt begynder at spire og til at nyde forårssolen! ????

 31. Da jeg har leddegigt, glæder jeg mig meget til varmere temperaturer. Min krop er generelt mere smerteplaget om efteråret og vinteren ☀️❄️??

 32. Det jeg glæder mig mest til ved foråret er sgi da min fødselsdag! Masser lækre hudprodukter og MAD! Og så selvfølgelig vejret ??

 33. Jeg glæder mig til solstråler på mit ansigt mens jeg rider en skovtur på min hest. Mit energiniveau og humør stiger stødt med antallet af solskinstimer☀️

 34. Foråret betyder kolonihavesæson for mit vedkommende. Dét glæder jeg mig helt vildt til igen i år!

 35. Min fødselsdag! ?
  Haha, ej. Blomsterne, der springer ud og de tidlige forårsvarme solstråler ❤❤❤

 36. Om jeg husker mine vitaminer? Nej gu gør jeg da ej ! Og hvor er det bare tåbeligt !

  Jeg glæder mig aller mest til at komme ud og nyde haven med mine børn og opleve deres umiddelbare glæde i de dejlige forårsstråler. OG jeg glæder mig til at vi ikke længere lider af konstant forkølelse og alt muligt andet skrald som på skift har hærget alle mine elskede familiemedlemmer om og om igen hele vinteren.

 37. Jeg glæder mig til at kunne sidde ude med en kop kaffe og nyde solen og høre fuglene synge.

 38. Jeg glæder mig til det ikke længere er mørkt når jeg køre til arbejde og mørkt når jeg køre hjem OG til ikke at skulle have flyverdragt på når jeg er med ungerne på legepladsen på mit arbejde men vi kan spise frugt ude og lege hele eftermiddagen på legepladsen ☀️

 39. Jeg glæder mig til flere lyse timer, følelsen af solens stråler når den rammer huden, naturen som springer ud og generelt en fornyet energi for krop og sind.. og forhåbentlig med hjælp fra nogle tiltrængte vitaminer 🙂

 40. Jeg glæder mig til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og at fuglene synger og solskinsvejr og fantastisk humør.
  At jeg kommer i bedre humør end det her kedelige grå vejr. Og at jeg får det bedre.

 41. Forår er min yndlingsårstid, og jeg glæder mig derfor ekstra meget til snart forhåbentlig mere lys og sol, flere gåture i skoven og ved vandet, og det medfølgende gode humør 😀

 42. Jeg glæder mig til cykelture med familien, gåture i skoven når bladene skifter til grønne nuancer, og til at vores nye græsplæne forhåbentligt snart kommer rigtigt op så vi igen kan være i og lege i haven. ?

 43. Glæder mig til at, det bliver flere lyse timer. Solen varmer og det pibler op med blomster i haven, og træerne springer ud, så man får helt “ondt” i øjnene af de de lysegrønne farver.

 44. Jeg glæder mig til lysere dage, sol og varme. Glæder mig til at kunne nyde haven i min kolonihave, som jeg købte i november sidste år.

 45. Åååhh jeg glæder mig til solens stråler får mere magt og til at se naturen springe ud, det er så flot ❤️❤️

 46. Jeg glæder mig til at vejret bliver mildere og lysere tider. Glæder mig til at nyde solen og få mere overskud og energi ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.