Alle indlæg og emner.

Jeg tester aktivitetsur fra sportsbuddy!

Reklame|sendttiltest. Meningen er min egen!

Aktivitetsur?! Jeg grinede lidt inde i mig selv, da Sportsbuddy spurgte, om ikke jeg ville afprøve deres aktivitetsur, der hed ‘veryfit V1‘.

Jeg googlede deres side, kiggede på deres anmeldelser og læste om uret. Hmm… det var jo ikke bare en bandit, der ville give én dårlig samvittighed ifht, om man nu har fået gået nok, eller løbet nok. Den kunne en del mere, som fik mig interesseret nok til at sige :”Jo, det kunne være spændende, MEN jeg er ikke en fitnessfreak. Jeg laver meget lidt aktivitet.Sportsbuddy var interesseret i, at jeg afprøvede uret, netop fordi jeg ikke var ‘fitnessafhængig’ – men et helt almindeligt menneske og forbruger, som absolut også kunne få god glæde og gavn af uret.

I går kom den så, og i dag er jeg allerede virkelig imponeret. Jeg er imponeret over, at den er SÅ korrekt i dens målinger. Bl.a. i søvnen. Den fortalte mig, at jeg faldt i søvn kl 23:56 og vågnede kl 05:58. Den fortalte mig, at jeg havde sovet tungt i omkring tre timer og let resten af tiden. Det er sgu da vildt. Og rigtigt nok. Jeg stod op kl 05:58 i dag og jeg har været vågen mange gange i nat.

Udover søvnfunktionen, tæller den skridt, måler hjerterytme, viser uret, kan tracke hvor meget du cykler, løber og går + kalorier du forbrænder. Og den er vandtæt. Man kan downloade appen : VERIFITPRO på sin telefon og forbinde dem. Derved kan man følge med i ALT, hvad man foretager sig.

Det er et smart lille ur, som jeg glæder mig MEGET til at teste og fortælle endnu mere om om nogle uger.

Kan du ikke vente og vil teste den sammen med mig, fås den her til 499,- og bruger du koden : insta10, sparer du faktisk 10% på uret!

-Mette Milan

2 thoughts on “Jeg tester aktivitetsur fra sportsbuddy!

    1. “Med et moderne design, er Veryfit serien et af de mest populære sportsure hos Sportsbuddy. Et Veryfit V1 er et vandtæt kvalitetsur med alle nødvendige funktioner, som skridttæller og pulsmåler, til en lille pris. “ står der derinde, så det tænker jeg den kan. Smid gerne sportsbuddy en besked, hvis det er. De er gode til at svare ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *