Alle indlæg og emner.

Dagcreme-test PART 1.

Indlægget indeholder affiliate links – Cremen fra Skincode er sendt til test.

Jeg har været nødt til at lave to dele af denne test, fordi jeg lige pludselig stod med 10-12 dagcremer, og den slags tager jo tid at teste, hvis man skal have dem ordentligt afprøvet.

Så her kommer testen af de første seks dagcremer:

Jeg starter ud med Origins Ginzing cremen. Eller gélen, som det er. En meget let, oliefri, ikke fedtende gel, der dufter helt fantastisk. Prisen på den er 190,-, som i sig selv, er en god pris for en creme med panax ginzing og kaffebønner, der begge er med til at kvikke huden op og give glød i kinderne. Desværre er den ALT for fedtløs til min hud lige nu, og er blevet lagt i skuffen til sommer, hvor jeg spår, at den bliver en sand favorit til fedtet hud. Den kan fås her til 190,-

Efter et par dage med ovenstående gelcreme, gik jeg i gang med Ole Henriksens Nurture me cream, som er en lyserød sag med fokus på at fugte, berolige og nære huden med ingredienser, som A, B5, C og E vitamin. Den dufter forfærdeligt, hvis du spørger mig. Som en tyggegummicreme til teenageren i 90’erne, og ikke til en 32-årig kvinde i 2019, men cremen fejler ikke noget. Den er dejlig at smøre på huden, den blødgør, beroliger og fungerer rigtig fint under min foundation, som er noget jeg går meget op i. En god base. Umiddelbart ville jeg ikke kalde denne en dagcreme, grundet ingredienserne, som A og E vitamin. Med det samme de to vitaminer kommer i kontakt med solen udenfor, så opløses de og puf. Væk er effekten af dem, da det er to meget skrøbelige vitaminer i hudpleje. Jeg vil bruge den primært om aftenen, for at udnytte de ellers fine ingredienser bedst muligt. Cremen kan købes her til 455,- (PT med får du 100,- i rabat, så den kommer ned på 355,-)

SÅ gik jeg i krig med The Organic Pharmacys Manuka creme – Jeg ved, hvad manuka honning kan gøre generelt – EN ekstrem stærk anioxidant, der kan helbrede alt fra halsbetændelse til hæmorider, så hvad kan manuka i ansigtspleje? Denne creme er især formuleret til den lidt kombinerede hud med tendens til irritationer, udbrud og tørhed. Cremen indeholder manukaen, der virker antiseptisk på huden, men også sheasmør, salicyl, og aloe vera. Jeg må sige, at jeg er rigtig glad for denne creme, og det er den jeg har testet længst tid, for at være helt sikker på, om det jeg kunne se og mærke nu var rigtig. Og det er det. Den er meget beroligende, regulerende og heler huden hurtigt op. Jeg fik et par udbrud på min kind, før jeg testede denne sag, men der gik ikke mange dage før betændelsen i huden var væk og huden helede op, meget hurtigt. Den er rigtig god, som sagt især, til os med lidt kombineret, træls hud. Den kan købes her til 460,- og jeg kan fortælle jer, at den er drøj i brug. Den er så let og cremet i det, at det er minimalt, hvad man bruger af den.

Fordi jeg blev og var så begejstret for ovenstående fra The Organic Pharmacy, testede jeg bagefter den anden variant, som jeg havde købt. The Organic Phamacy Antioxidant Face Cream, som først og fremmest dufter fuldstændig fantastisk og citrus-agtigt! Elsker citrus dufte. Denne bandit arbejder så på antiage delen, samtidigt med, at den fugter og arbejder på jævnheden/porerne i huden. Den indeholder grape og lemon – AHA delen i creme, der netop er god til at lysne, og så er der opkvikkende Ginzing i også. Det er en rigtig dejlig creme. Jeg er mere glad for Manuka-varianten til min hudtype. Denne koster 525,- og kan købes lige her.

Jeg var ikke tilfreds nok med fedtniveauet i den ene Origins creme jeg havde testet, så nu skulle den anden testes : Origins A Perfect World™ Antioxidant Moisturizer with white tea, som der var kommet en del afbefalinger på på IG. Duften er skøn og mild. Det samme er konsistensen. Cremen indeholder antioxidanten : hvid te, der nærer og fugter ens hud. Og det mærkes! Jeg gik og mærkede på min hud flere gange i løbet af dagen, fordi den bare var så blød og blev ved emd at være fugtgivet uden at fedtet. En super rar fornemmelse på huden. Cremen koster 385,- og kan købes lige her.

Sidst, men ikke mindst, fik jeg en gammel kending ind ad døren (reklame), mens jeg var ved at teste dagcremer, og det er sgu bare en fantastisk creme. Jeg snakker om Skincodes Cellular creme, der er blevet brugt op hos mig én gang før. Rub og stub. Den er blød, dejlig, mild, fugtgivende og skøn under make-uppen. Den indeholder indkapslet A og E vitamin, og er derfor god om aftenen også, hvis man vil udnytte A vitamin delen. Den koster 479,- lige her, er drøj i brug og KLART en anbefaling værd. Læs evt. min sidste Skincode indlæg her.

Psssst : fra den 28/2 til den 3/3 kan I spare 40% på hele shoppen hos skincode med koden : BDAY40 🙂

Part 2 kommer op om et par uger – Jeg er ved at teste resten 🙂

-Mette Milan

3 thoughts on “Dagcreme-test PART 1.

  1. Tak for dit indlæg med gode produkt anmeldelser. Har selv brugt flere af disse med fornøjelse og er enig i dine test anmeldelser. Sidste weekend prøvede jeg at lave en lille creme selv. Min kæreste har haft influenza, hoste, halsbetændelse og forkølelsessår oveni hatten, så havde købt noget manuka honning efter råd fra castorolie.dk og egen læge. Har altid brugt honning, når jeg er forkølet og har hoste. Men blandede nogle naturlige olier, som plejer at bruge til hår og hud, med manuka og synes faktisk det blev en dejlig ansigtsmaske:-) Køber nok pharmacy manuka creme næste gang så tak for at minde mig på denne gode creme:-) Vh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *