Alle indlæg og emner.

Tillykke til mig!

I 6 år har jeg været en aktiv del af Instagram. Lang tid før, der fandtes SWIPE, strenge reklameregler, storys og begrebet ‘influenter’. Den gang var Instagram temmelig ukompliceret, faktisk. Der blev smidt halvslørede billeder op alle vegne af folks liv. Nogle enkelte havde en en rød tråd og et emne de holdt sig til – som f.eks. mig og alt mit hudpleje, mens andres IG var en samsurium af deres liv i billeder og enkelte #hashtags.

Da jeg kom på Instagram i starten af 2013, var der ikke rigtig noget at “stræbe” efter derinde, som sådan. Hverken mange følgere eller andre ting. Få fulgte med i mange år og der blev kommunikeret en del. Fundet nye skønne bekendtskaber. Testet for over 100.000,- hudpleje af egen lomme. Og så begyndte det at tage fart. Da folk kunne læse med hos mig, blandt andet her på bloggen, og se, at jeg sgu egentligt havde ret godt styr på det jeg talte og skrev om, og at alt den hudplejetestning ikke bare var for sjov, at det havde båret frugt hos mig og min hud, og at mange af de ting jeg anbefalede (eller boykottede) egentligt var meget rigtigt, blev de fleste hængende. Ja, nogen af jer har hængt ved fra starten, og det gør mig så glad.

Her i weekenden rundede jeg så de 10.000 ÆGTE følgere, der kunne give mig adgang til netop SWIPE.

SWIPE schmipe … men i dagens Instagram betyder det meget. Rigtig meget endda. At have en swipefunktion betyder, at jeg hele tiden kan følge jer, mine følgere, samme sted hen, som det jeg står og snakker om. Taler jeg om dette blogindlæg, kan I føres derind med et strejf på telefonen. Viser jeg tøj frem, kan jeg linke med det samme til det jeg har på. Smider jeg øjenskygge på, gælder det samme : et let og hurtigt link, som man kan vælge at SWIPE på eller ide være. Det er let og det er super godt. Især for mig, der slipper for at gentage mig selv, svare på de samme spørgsmål og smide en masse : ‘link i bio’, eller ‘søg under…’ op. Og O slipper for at skrive og spørge efter links osv.

Så det sidste halve års tid har jeg stræbt efter denne SWIPE-funktion, på ægte vis – Kæmpet for den og NU er den her. Jeg ved ikke hvor længe, for folk kan og falde fra, og hvem ved? Måske lander jeg på 9999 følgere i morgen, og min SWIPE er GONE WITH THE WIND, og det er da ærgerligt, hvis det sker, fordi det hele er blevet så dejligt nemt for mig og mange af jer, men stadig ikke jordens undergang. Så er det da prøvet ? Det ER bare Instagram og det hele skal stadig være ægte og frivilligt herinde.

For mig handler det mest om, at jeg har gjort dette over 6 år. Vist jer, hvad jeg kan og folk har af egen fri vilje haft lyst til at følge med ind til jeg er nået hertil. For mig betyder det meget, at jeg ALDRIG har været inde og købe følgere (robotter) til at følge mig, som så sindsygt mange gør på Instagram, for at opnå “falsk” succes og derved en masse muligheder for samarbejder. Samarbejder, der bliver snydt godt og grundigt af en falsk profil med få ægte mennesker bag, men udefra set, en “stor” profil. Det gør mig stolt, at jeg er nået hertil på den måde jeg er nået dertil på!

Så et eller andet sted : tillykke til mig selv sgu! Jeg nyder det så længe det varer 🙂

Jeg kunne dog godt tænke mig at høre : hvad vil du gerne se og læse mere om på IG, som jeg kan SWIPE jer til 😉 Hit me!

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *