Alle indlæg og emner.

Anmeldelse af aktivitetsur fra Sportsbuddy.dk

I en måneds tid har jeg testet og afprøvet Verifit V1 fra sportsbuddy.dk. Førstehåndindtrykket kan læses her.

Først vil jeg lige sige : I de næsten 4 uger jeg har brugt uret, har den ikke været i laderen en eneste gang – Pt har jeg den på i KBH og der er stadig strøm på. Det er fandme imponerende!

Jeg har haft uret på i 95% af tiden i de her små fire uger. Jeg har glemt den nogle enkelte dage, men ellers har jeg holdt godt fast i at huske den, synes jeg, så jeg har kunnet teste den fuldt ud.

Jeg har testet den i fitnesscenteret flere gange, for at tjekke, om den nu måler puls, løb og skridt m.m korrekt, og det gør den. Helt præcist.

Jeg har holdt øje med min søvnrytme, hvilket har været det aller mest interessante i denne proces, synes jeg. Jeg har fået et reelt billede af, hvor elendigt jeg faktisk sover ? Det kan dette lille ur vise mig. Hvornår jeg sover dybt, let og hvornår jeg reelt set er vågen. Det er imponerende og spændende at kunne “tracke” sig selv på den måde. Det havde jeg slet ikke regnet med ville fange mig sådan.

Man downloader appen : Verifitpro på sin telefon og “finder” sit ur derinde og så kører det. Alle oplysninger kan trackes og ses i den app. Hvor mange skridt man har gået? Hvor mange kalorier, der er forbrændt? Der kommer endda også beskeder og opkald op på uret, hvis man ønsker det.

Dette ur koster 499,- og det er jo en absurd god pris for et, faktisk rigtig pænt ur, der kan alle de her ting. Jeg er dybt imponeret over det – Især at den er SÅ præcis! Man kan iøvrigt vælge forskellige farver på remmen, hvis man er til lidt mere farve.

Uret kan købes her og bruger man koden : ‘insta10‘, får man faktisk 10% rabat på ens køb.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *