Alle indlæg og emner.

Tre budgetvenlige makeup-produkter.

Produkterne er sendt til test – Meningen er min egen. Indlægget indeholder affiliate links.

Jeg har selv bemærket, at de blev brugt mere og mere på det sidste – De er nemlig skide gode, og så er de budgetvenlige. Der er tale om disse tre makeup produkter.

  • Snapscara fra Maybelline.
  • Tattoo brow (waterproof)
  • Nyx ‘Can’t stop – Won’t stop’ concealer.

Snapscara er jeg først begyndt at bruge, sådan for alvor, de sidste to uger, fordi jeg lige havde nogle andre produkter, der skulle testes og bruges. Jeg er blevet ret glad for snapscara, og især én ting, imponerer mig : Bliver mascaraen “slidt” lidt af i løbet af dagen (f.eks efter en lur) så kan man sagtens smøre et lag ovenpå den gamle mascara. Det får ikke mine vipper til at klumpe eller andet. Mascaraen skal bare fjernes med varmt vand og aftenen, and that’s it. Jeg holder bare lige en varm, våd klud mod øjet i 15-20 sekunder og tørrer af. Mascaraen er tårefast, og holder altså dagen igennem uden at smuldre osv. Den koster 110,- men er pt i tilbud til 90,- lige her.

I sidste uge fik jeg to nyheder tilsendt fra Maybelline, som jeg faktisk har brugt hver dag siden de kom. Nemlig de nye, smarte tattoo brow-produkter. Den farver brynene i op til to dage, og er vandfast. Jeg kan vaske en del overskydende farve af om aftenen, men det er rigtigt nok : noget af farven sidder på brynene, selv efter rens, og gør faktisk, at man ikke behøver gøre særlig meget ved brynene næste dag. Applikatoren er let at bruge, og der medfølger også en lille ekstra børste, så man kan børste brynet på plads og fordele farven. Det fungerer sgu godt. Jeg bruger denne farve.

Jeg var til det FEDESTE event hos NYX, hvor vi kunne se og prøve deres nye fede produkter. Desværre kan min tørre hud ikke med deres nye ‘Can’t stop – Won’t stop’ foundation – Endnu – Men er ret sikker på, at mit glaserede skinkefjæs kommer til at elske den til sommer. Til gengæld er deres nye ‘Can’t stop – Won’t stop’ concealer, én af de bedste, jeg har prøvet i længe. For det første er den nem at smøre ud og arbejde med. For det andet, så dækker den sygt godt UDEN at se makeuppet ud. Den kan både dækker bumser, men også rande under øjnene. Den er jeg altså virkelig blevet glad for. Så glad, at min Estee Lauder pt bare ligger og kigger på, at konkurrenten tages i brug – Dagligt. Den kan købes her til 90,- og findes i hele 24 nuancer! Så det burde være muligt for alle at finde én, der matcher 🙂

Det var tre gode, og budgetvenlige, makeup produkter, som jeg godt tør sige, at I bør tage et kig på.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.