Alle indlæg og emner.

Min kaffe-bandit!

Et af de emner, der er spurgt mest ind til på insta, er når jeg viser min kaffemaskine frem. Så nu har jeg sgu tænkt mig at lave et indlæg om den med links, pris og hele lortet. Om ikke andet kan dette indlæg bruges til at sende videre til dem, der spørger ind til den hver gang 🙂 For jeg forstår godt, at I spørger. Den er hammer god.

Hvilken model er det og hvorfor valgte jeg lige netop den?

Den model jeg faldt for var denne. Jeg synes den så flot og anvendelig ud, og jeg valgte den fordi beskrivelsen af den lød, som noget for mig. Både det, at den kan kværne friske kaffebønner OG varme mælk op med skum, gjorde, at jeg var solgt. Det eneste jeg var utrolig spændt på var, om nu den skide mælk blev varm nok, for det synes jeg ikke mange maskiner kan gøre ordentligt. Jeg ender altid med en halvlunken gang kapselkaffe, og det blev jeg træt af i længden. Jeg blev også træt af smagen af mælkepulver og kaffe, og at det var så skide dyrt. Denne her kan lave : latte, alm kaffe og espresso, men også varmt vand til te.

Hvad kan den så?

Specifikationerne på den, kan man læse her. De beskriver det bedre, end hvad jeg kan.

Er jeg så glad for min kaffe-bandit?

Meget! Det tætteste jeg nogensinde er kommet på en rigtig, ægte latte. Jeg bruger letmælk og Merrild kaffebønner og både mælk og kaffe bliver brandvarm, præcist, som jeg vil have det. Kaffemaskinen fylder en god hjørne på bordet ja (35,1 x 23,8 x 43,0) så har man et mini-lille køkken, vil den fylde, men jeg synes den er så pæn, at det pynter mere end det “skræmmer”.

Prisen på denne maskine er 4699,- men er man Coopmedlem, fås den til 2199,- lige her. Altså en besparelse på 2500,-

Jeg er virkelig glad for den, og dens ratings er også gode derinde, hvor over 150 andre har anmeldt den.

-Mette Milan

reklamelinks.

10 thoughts on “Min kaffe-bandit!

 1. Du skriver den kan lave almindelig kaffe- laver den så en hel kop som ved en almindelig kaffemaskine?

 2. Du skriver den kan lave almindelig kaffe- laver den så en hel kop som ved en almindelig kaffemaskine?

 3. Bliver nødt til at takke for, at du i sin tid anbefalede denne. Jeg aner intet om kaffe, men gav min kæreste denne til jul, da han længe har drømt om en, der netop kunne alle de ting (og jeg drømte om en, der ikke var kæmpe og ikke kostede mange tusinde). Han ELSKER den og roser den nærmest hver dag!
  Så du kan jo andet end at anbefale hudpleje! ?

 4. Har den en varmt-vandsfunktion? Eksempelvis til en hurtig kop nescafé eller te ? Der står lidt blandet på nettet ?

 5. Min mand har lige købt denne kaffemaskine, da det virker til at være en god maskine til en god pris . Er spændt på at modtage den og er lidt mere rolig nu, nu du anbefaler den ???

 6. Hej Mette,
  Kan den lave en stor kop kaffe? Og ikke bare sådan en lille kop med øre på(du ved ?) og er den til at finde ud af den mælkeskummer? Har set nogen med indbygget mælkeskummer hvor den trækker mælk fra en beholder og så over i koppen?
  Vh Lena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *