Alle indlæg og emner.

Sommerinspiration fra Hunkemöller.

Jeg har ikke tal på, hvor mange sæt undertøj jeg ejede fra Hunkemöller, som ung. Det var mit absolutte favoritbrand indenfor undertøj. Og den dag i dag, køber jeg stadig trusser m.m. derfra.

Hunkemöller har udvidet deres sortiment med årene, og Hunkemöller er ikke kun lig med undertøj længere. De laver fede bikinier, badedragter, nattøj og sportstøj. Og i dag har jeg så siddet i flere timer og forelsket mig i det ene stykke tøj efter det andet, og det vil jeg dele med jer, for I tager altid så godt imod mine tryouts og vil gerne inspireres på tøjfronten.

Modal Lace natkjole – Se den lige – Det er den fineste natkjole jeg længe har set, og det må jeg have! I ser mig tit vandre rundt på skærmen i natkjole. Denne her vil jo være gudesmuk! Den lavendel-lyseblå farve er virkelig pæn – Måske pænest til end mindre bleg end jeg, men jeg tør godt satse 🙂

Hot Stuff klipklapper – Altså, nu har jeg jo godt nok investeret i nogle fede klipklapper til sommeren, men de her SKAL med mig til Gran Canaria til vinter – og så er de i tilbud til 100,- – Total barbiepink. Lige i min ånd.

Faktisk vakler jeg mellem Hot Stuff-varianten og disse. Måske skulle jeg bare købe begge til den pris! Jeg mener : vi lever jo kun en gang 😉

Jeg har jo en mindre solbrille-fetish! Det er skørt, men jeg elsker solbriller og det look de kan give – Helt forskellige udtryk. Denne solbrille her er jeg lidt hooked på. Og så er prisen, igen, bare super fin. Så gør det jo ikke noget, at man køber en ekstra brille eller to at skifte mellem, vel? 🙂

Bikini eller badedragt? Jeg synes det kan være lidt svært nogle gange. Badedragt er behagelig, når man er i badeland og skal rutsche rundt. Bikini er skøn til stranden, hvor man skal bade lidt og sole sig.

Jeg har fundet en badedragt OG en bikini, som skal klikkes hjem. Badedragten her, synes jeg er fræk, farverig, enkel og fin. Jeg kan godt lide wrinkle-effekten på mavsen. Jeg er både på denne her røde-koral farve, men også den blå variant. Hvilken synes du er pænest?

Rebel cat bikinien her, synes jeg også er rigtig fin. Den er, igen, farverig og fræk. Den er lavet i plussize variant, som jeg elsker, at Hunkemöller har fokus på også. Til stor barm, og bredere hofter. Girlpower.

Nu går jeg jo ikke længere med BH (det kan I læse om her) men der er virkelig også et bredt udvalg af flotte bh’er derinde, der næsten giver mig lyst til at tage en på igen i ny og næ. F.eks denne Marilee-sag. Jamen, altså. Hvor fin er den ikke lige. Men de har også et stort udvalg af, det eneste jeg hiver på, hvis det er, bralettes. De er ofte uden bøjler og stropper, hvilket passer mig så godt. Se udvalget lige her.

Lige nu er der så vanvittigt mange tilbud på siden – Både på u dertøg, nattøj, sportstøj og accesories. Man kan spare 50% på helt vildt meget, og beløbet i min kurv har ramt 1178,-

Men hvor ofte får man lige forkælet sig selv med lækre sommertilbud til kroppen? Ikke tit.

-Mette Milan

Indlægget indeholder reklame i samarbejde med Hunkemöller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *