Alle indlæg og emner.

Barbering uden irritationer.

Jeg har indgået et betalt samarbejde med www.shavesave.dk – Meningen er, som altid, min egen!

Shavesaves produkter er ikke en nyhed for mig. Jeg blev introduceret for sæben for 3-4 år siden, og det var en succes for mine ben.

Jeg oplevede meget hurtigt mindre rødme/røde knopper og færre indgroede hår.

Nu har jeg fået mulighed for et godt samarbejde med Shavesave, og mulighed for at teste sagerne igen. Deriblandt deres nyhed : ‘Shavesave barbergel‘, som på mange måder er rar at bruge mere intime steder f.eks. Det var ikke en svær beslutning at indgå dette samarbejde, for jeg ved, hvor godt, deres produkt fungerer.

Hvorfor får man indgroede hår og hvorfor kan Shavesave hjælpe?” er muligvis én af de tanker du sidder med, når du læser med. Indgroede hår, men også røde knopper og irritationer, kommer primært på grund af bakterier. Shavesaves produkter er formulerede til at dræbe disse bakterier på huden OG på skraberen hver gang du bruger det. Derved undgås bakteriernes vækst og knopper/indgroede hår. Det vil også sige, at din skraber fungerer i længere tid. Faktisk indtil den bliver sløv og skal skiftes ud.

Shavesafe barberskum: Når man først pumper skummet ud, får man ikke en almindelig, tyk barberskum i hænderne. Skummet er lavet i en meget tyndere, let konsistens, der gør, at det ikke sætter sig fast mellem barberhovedets klinger og danner de her irriterende bakterier, der giver huden knopper osv. Produktet er uden parfume, parabener og farvestoffer. Denne skum fås i to varianter. Én til normal hud og én til sensitiv hud. Begge skum koster 99,-

Shavesave barbergel: Dette er en dejlig nyhed fra Shavesave, og en nyhed, som jeg personligt, rigtig godt kan lide at bruge på tutti nutti og bikinilinjen generelt. Gele er en rar form at bruge for mange, på de mere intime områder. Den fungerer på samme måde, som skummet. Dræber bakterier og forhindrer derved indgroede hår, knopper og skægpest/rødme. Den er også uden parfume, parabener og farvestoffer. Geleen koster 99,-

Hvordan anvender man Shavesave bedst muligt?

Man anvender Shavesave gel eller skum under barbering, og ellers vasker man sig i det hver anden dag, for hele tiden at sørge for, at bakterierne ikke skaber ravage på huden. Let. Shavesave fungerer også rigtig godt efter voksbehandlinger eller laser, er til både mænd og kvinder, og lidt et 2i1 produkt. Man kan nemlig, som sagt, bruge det som barberingsprodukt, men produktet efterbehandler netop også huden og virker lindrende.

Virker det, Mette Milan?

Om det virker? JA! Ellers havde I aldrig nogensinde hørt mig tale om produktet eller anbefale det. I ved, ligesåvel som jeg, at jeg ikke indgår samarbejde med nogen, jeg ikke stoler på eller noget jeg ikke står inde for. Jeg filmede mine ben på IG i går efter barbering. Der vil normalt være røde knopper, men det er der virkelig ikke længere. Huden er i ro.

Produkterne kan købes her – Og det smarte er, at man også kan få det på abonnement, så man aldrig løber tør for hverken produkter eller skrabere OG prisen bliver lavere, jo flere måneder man køber abonnement på. Det kan I læse mere om her.

PS: Som det ærlige brand Shavesave er, og den gode service de udbyder, er der 100% tilfredshedsgaranti på produkterne. Nyt produkt eller pengene tilbage.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *