Alle indlæg og emner.

Sammenklappelig fodbad fra Coolstuff.dk

Annonce

Jeg kan godt lide det, når “luksus” i hverdagen ikke behøver at være avanceret eller fylde meget. Sådan noget som et fodbad, har jeg forsømt i mange år, fordi jeg synes det er “besværligt” og fylder meget. Det er jo ikke besværligt på den måde, men enten bliver vandet for koldt eller varmt, eller baljen tipper og der er vand overalt, og ja, det er bare irriterende. Så jeg sænker ikke så ofte futterne ned i forkælelse på den måde.

Men da jeg fik et tilbud om at teste et sammenklappelig fodbad fra Coolstuff måtte det prøves! Og jeg var ærligt talt en smule skeptisk, for hvor god en kvalitet får man i en sammenklappelig fodbad til 285,-? (Det koster normalt 359,- men er på tilbud denne uge)

Førstehåndsindtryk!

Den er flad, som en pandekage, når den ankommer – Og mærker man på den, er der ikke noget der raller eller sidder løst. Den er stabil. God kvalitet. I midterstykket af fodbadet er der blød gummi, og det er det stykke, der kan klappes sammen.

Det gøres let. Ikke noget med at skulle stå og presse på det. Den klapper sammen, let som ingenting. Har I fulgt med på Instagram, har I også set, at en kattekilling på 1,5 kg OVENPÅ badet, kan få den til at klappe sammen. Så ikke noget tungt ovenpå.

Hvad kan den?

Fodbadet kan varme vandet op (man kan slukke for det, når det er varmt nok) og den laver vibrationer og små vandbobler, hvis man ønsker det, der er med til at stimulere blodcirkulationen i fødderne (dette kan også slukkes for, hvis man bare ønsker ro i vandet) Så i princippet, kan du medbringe denne på festival eller camping, hvor varmt vand ikke altid er en selvfølge, og så hælder du bare koldt vand i. Fodbadet varmer vandet op for dig. Den opvarmer til mellem 40 – 45 grader.

Hvorfor er den smart?

Den er smart, fordi den er lille og sammenklappelig. Målene er :

  • Foldet ud: 44 x 39 x 22 cm
  • Sammenklappet: 44 x 39 x 9,5 cm

Og så vejer den 1,6 kg. Let som ingenting. Når den er klappet sammen, kan den stilles bag toilettet, ovenpå skabet eller andre steder, hvor den ikke fylder mere end en badevægt. Og så har den en ‘hank’, der gør fodbadet let at balancere med.

Hverdagsluksus på den lette måde.

Siden jeg har fået fodbadet ind ad døren, for 3 uger siden, har jeg lavet fodbad til mig selv fire gange. Det er hyggeligt og det er let, og ens fødder bliver bare bløde og lækre af det. Jeg hælder lidt olie i eller fodsalt, og det opløses hurtigt pga. varmen og vandboblerne.

Den er alle pengene værd! Den er, som sagt, i en virkelig fin kvalitet og den virker bare fuldstændigt, som den skal. Et GO herfra!

Den kan købes til 285,- lige her. Tilmelder du dig deres nyhedsbrev får du yderligere 10% rabat på dit første køb.

-Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *