Alle indlæg og emner.

Jeg har testet headsets!

Indlægget indeholder reklame & affiliate links.

Og det har ikke været en let opgave at finde favoritten, så det er ikke det jeg vil skrive om, for de kan hver deres. Jeg vil simpelthen fortælle, hvad de kan hver især, og så er det op til dig, hvis du da står og mangler nye, hvilke, der passer til dig og dit forbrug 🙂

Lemus EarBuds – Luksus og stilet design!

Da jeg åbnede den fine, firkantede, sorte æske fra Lemus med sirlig guldskrift på, var det næsten med åben mund af spænding, for hold nu op, hvor er det eksklusivt og smukt! Brunt læder og rosegold stirrer ud på én, og oser bare af lækkerhed.

Designet er ergonomisk og meget let. De vejer kun 134 gram og føles derfor utroligt lette på hovedet, eller rundt om halsen, hvis man lige har dem af. Det kan jeg godt lide ved dem. Letheden.

De sidder udenpå øret, så der er ikke noget, der klemmer rundt om eller på øret. Lyden er ganske god, og bliver der ringet, mens man lytter til musik eller andet, kan man tage opkaldet, for der er indbygget mikrofon i disse hørebøffer. Alt sammen foregår via bluetooth.

De skulle kunne holde strøm i op til 12 timer på en opladning. Jeg har kun brugt dem i 6-8 timer, så jeg ved ikke helt, hvor længe de kan holde endnu 🙂

Prisen var jeg ret overrasket over, for de ser dyre ud. De koster faktisk kun 899,- og bruger du denne kode : mettemilan, får du faktisk lige 20% rabat på dem, så de ryger ned i 719,-. Du kan købe dem lige her.

De vil være en vildt lækker julegave til teenageren eller ren og skær forkælelse til dig selv, der nyder at lytte til musik og lydbøger og som, ikke mindst, går op i design. De fås i to farvenuancer : Brun/rosegold eller sort.

Jabra Elite 85h – Kvalitet og funktionalitet!

Da æsken med Jabra Elite 85h landede hos mig, kunne jeg med det samme mærke, at jeg havde med den vildeste kvalitet at gøre. De var pakket virkelig godt ind i fede æsker, og det var robust. Det samme var headsettet jeg pakkede ud. Virkelig robust!

Jeg valgte de beige med gulddetaljer, og selvom de er ret chunky designmæssigt, synes jeg de er vildt flotte! De fås i marine, sort/titanium og beige/guld.

Det der tiltaler mig helt vild ved dette headset er, at man kan blokere ALT lyd ude. Det er helt fantastisk, og man er virkelig inde i et lydløst univers med ren musik eller lyd. Den aktiverer automatisk støjdæmpning, når man er i et område med meget støj eller blæst. Man kan også selv slå det til og fra. Når jeg bruger dem, er der kun mig tilstede.

Vi kommer ikke udenom, at dette headset spiller fortræffeligt! Det er helt vildt, så skarp og god lyden er. Det er en helt speciel oplevelse at have dem på. De er lidt tunge i det, men jeg kan rigtig godt lide, at de omslutter øret på den måde det gør.

Dette headset kan også modtage opkald, hvis nogen skulle ringe midt i det hele.

Jeg brugte lang tid på at finde ud af, hvordan de skulle tændes og slukkes de her – Men det blev lidt pinligt for mig, for det var enkelt : Selve hørebøfferne kan nemlig slås ind og ud, og derved slukkes og tændes de. Det er simpelthen så smart. Tager man dem af hovedet, slukker musik m.m. også automatisk.

Jeg har ladet dem op én gang, siden jeg fik dem og brugt dem i snart 30 timer, og der er stadig rigeligt med strøm på.

Headsettet fra Jabra kan så mange ting, at det vil være bedst for jer at læse specifikationerne på deres side lige her.

Headsettet er for de, der gamer, laver musik, værdsætter ekstrem god lyd, kan lide at de sidder tæt og vil have lang batteritid og ikke mindst kvalitet. De er nemlig en smule dyre. 2299,- men de er ALLE pengene værd. Bruger du koden : Milan10, får du 10% rabat på dit Jabra køb lige her.

Begge headsets er gode – Nu er det op til dig, hvilken der passer til dit behov! 😉

Kh Mette Milan

4 thoughts on “Jeg har testet headsets!

  1. Nej altså Mette. Du er forsvundet for mig på insta. Har du droppet din “snakke om alt i mellem himmel og jord” ( især Kinder?) profil? Eller er jeg gået glip af noget???
    Håber alt vel!!!!
    Mvh Tina

  2. Kære Mette
    Linket til Lemus hovedtelefonerne er ikke længere aktivt. Ved du hvor man kan købe dem henne? Har søgt og søgt uden held ?
    Mvh. Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *