Alle indlæg og emner.

Tryout for Molly og My.

Reklame og affiliate links i samarbejde med Molly og My.

I går lavede jeg et lækkert tryout fra Molly og My, hvor (næsten) alt jeg prøvede bare sad lige i skabet.

Nu vil jeg indsætte billeder og links af det jeg, som jeg prøvede i går.

Denne jakke her, er jeg HELT vild med, og den må jeg selv have købt! Den kan fås her og koster 1199,-

Min er str XL, og jeg kunne godt have haft den i L, da den er oversizeagtig.

Så forelskede jeg mig i disse støvler. De koster 1299,- og de er simpelten for fede. De er lækre at have på og så elsker jeg nittedetaljerne hele vejen rundt.

Så forelskede jeg mig fuldstændig i to strik med glimmereffekt. Det bedste ved dem er, at de ikke kradser, som mange glimmertrøjer gør. Mine er i str L, og koster 399,- og fås lige her. De kan bruges til hverdag og til fest, efter min mening.

Til de her strikbluser, var jeg ret glad for de herskindleggins“, som både er rå til, men også meget behagelige at have på. Der er fin med stretch i. Jeg havde mine på i str XL. De koster 300,-

Denne kjole var jeg lidt i tvivl om til at starte med, men jo mere jeg har fået kigget på den, jo mere vild bliver jeg med den. Empiresnit, som generelt er god til, når man har en lille mave, der skal skjules 😉 Den koster 300,- og min var i str L.

Denne kjoles mønster er jeg helt tosset med med de fine guldblade og striber, men den var alt for stor til mig. Derfor vil jeg anbefale mindst et nummer mindre end du plejer. Den koster 600,- og min var i str L. Jeg ville tage den i S eller M.

En anden kjole fra samme mærke, sad noget bedre. Farven er ikke én jeg normalt ville gå efter, denne her olivengrønne/brune nuance, men den er faktisk utrolig fin. Jeg havde str L, og her ville jeg også gå et nummer ned. Denne koster 600,- og kan fås her.

Blusen her er også et MUST. Mega lækker kvalitet og fin form. Den koster 499,- og min er str XL. Ærmerne er vildt fede med lidt puf i skulderne og stramme ud mod håndleddet.

Denne bluse er dejlig efterårsagtig og fin. Striber i forskellige nuancer med et strejf af glimmer henover. Den koster 399, og min er str L.

Mine yndlingsjakker er fra dette mærke. De laver en fed kvalitet, fede styles og så er priserne gode. Denne jakke koster 700,- og fås i flere farver. Denne nuance har jeg i flyverdragt også, og jeg elsker det!

Kjolen her er romantisk og fin! Og den sad så fint. Igen, skåret under brystet. Jeg havde str L på og den koster 600,-

Jeg går ikke ofte med pandebånd, men jeg synes, at denne klædte mig. Formen og farven var super fint til det mørke hår. Den koster 150,-

Disse bukser har jeg i forvejen og har haft i flere måneder. De er behagelige at have på og også i den der rå stil med læderlook. Elastik i taljen. Str XL.

Så gik der nissemand i det kære tryout, og jeg viste en masse søde og sjove julenyheder frem. Blandt andet dette sæt:

Priserne starter fra 200,- og op til 300,- Og det her røde hyggesæt – Det er sgu sødt! De laver forskellige sweatre alt efter humør. Den med snemanden fås her til 230,-

Til sidst vil jeg slutte af med en fin rosa jakke – Lidt tyndere kvalitet, end de andre jeg har vist – Men med fine detaljer langs siden med knapper osv. Jakken koster 500,- og min er str L. Den fås her.

Kh Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *