Alle indlæg og emner.

Sukkerstop del 2.

31 dage gik der, før jeg nød et stykke wienerbrød med min mor. 31 dage uden SLIK, KAGE, CHOKOLADE, IS og CHIPS = kraftig nedskæring af sukkerindtag. Wienerbrødet smagte godt, men ikke bedre end, at jeg hellere vil have haft en pepsi max. Det var rigeligt. Det var fint. Nu kan jeg godt vente 31 dage igen med at spise et stykke wienerbrød.

De her 31 dage uden de fem ovenstående ting, har gjort en forskel på min krop. Jeg var levende død de første 15 dage og mega træt, men så begyndte det hele at vende. Jeg fik en smule mere energi og lyst til at eksperimentere med frugtsukker, fremfor raffineret sukker. Frugtsukker er nemlig IKKE forbudt hos mig. Jeg har bagt kager, der var et bedre alternativ, end den lækre flødeskumskage fra bageren, min hud begyndte at stråle og blive mere “levende”, hvis man kan sige det sådan, jeg havde ikke ondt i maven på samme måde længere, og der skete bare sådan nogle småting, som egentligt føltes rare.

Som jeg har sagt før, og som jeg gerne siger igen : jeg bliver aldrig fanatisk omkring det her, og jeg har ikke brug for “gode” råd om, at jeg jo heller ikke må spise det og det og det, for jeg gør det her på min egen måde, og det fungerer rigtig godt for mig – Og tilsyneladende også, for min krop. Jeg har smidt 3 kg de her 31 dage alene ved at skære de 5 ting fra. Det er sgu da meget flot.

Så nu vil jeg gå skridtet videre, og begynde at gå mere. Mit job gør, at jeg er for inaktiv, og det skal der ændres på, så fra i morgen (d.3/11) skal der gås 10.000 skridt hver evig eneste freaking dag, og hvis jeg syntes det her med sukker var/er en prøvelse, så kan man godt gange det her med 10.000 skridt med 10. Men nu giver jeg det et forsøg, og prøver.

Kh Mette Milan

One thought on “Sukkerstop del 2.

  1. Det lyder dejligt, at du gør noget godt for dig selv ?
    Jeg lavede selv en livsstilsændring for 2 år siden, det gjorde mig rigtig godt. Man får det så meget bedre, når man putter god benzin på motoren og motion giver den vildeste energi og overskud.
    Jeg elsker når man deler sådan noget her, det er super motiverende. Og hvor hyggeligt, at vi sammen kan gå 10.000 skridt ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *