Alle indlæg og emner.

Antisnorke puden!

Produktet er sendt til test og dermed reklame for hafaro.dk

For godt og vel 3 uger siden, takkede jeg ‘ja’ til en kampagne fra webshoppen HAFARO, hvor man skulle teste en pude. Men ikke en hvilken som helst pude : en anti-snorke pude. Denne pude har en form, der gør, at mellemrummet mellem madras og krop/hoved, er mindre og man derfor ligger mere jævnt, hvilket giver en mere fri vejrtrækning, som så er med til at reducere snorken.

Derudover er puden ergonomisk og designet til at støtte nakke, skuldre og hoved, for færre spændinger i de områder.

Puden er lavet af ‘memory foam‘, og man skal lige bruge et par dage på at vænne sig til den. Er man vant til en blød fjerpude, så vil denne føles anderledes i starten. Den er ikke hård, men den er “hårdere” end en fjerpude. Den former sig efter hovedet og nakken, hvilket både jeg, og min mand, synes er virkelig rart, og ikke mindst, behageligt.

Jeg snorker – min mand snorker – så vi har testet den i en uge hver, begge to. Vi snorker hver nat, og vi vågner af hinandens snorken ?

Min mand fortalte, at jeg nærmest ikke snorkede, mens jeg brugte puden. Ikke i en grad han vågnede af eller registrerede, som før.

Jeg har dog tabt mig lidt gennem de seneste uger, som kan reducere snorken, og samtidigt med, at jeg testede puden, så det kan være lidt svært at vide, om det er puden eller vægttabet hos mig. Jeg har snorket en smule, da vi var på Gran Canaria, hvor jeg brugte en anden pude, men ikke så meget, som jeg kan “hive torsk i land”.

Jeg bemærkede hurtigt, at min mands snorken stadig var/er der, men slet ikke så intensivt, som det plejer at være. Mere små og rolige snork, som om, det var i bedre kontrol. Så han snorkede stadig, men igen : meget lavere. Det er en reducering, der er til at føle på.

Jeg tror helt klart, at pudens opbygning, hvor nakken sænkes mere end hovedet, har noget at sige. Uanset hvad, om det virker for dig eller mig, så er det en rigtig behagelig pude, som jeg synes man ligger godt på. Nakkens muskler aflastes og jeg synes, at man er veludhvilet efter brug. Det er alligevel vildt, at en pude kan bidrage med så meget ekstra komfort. Det er absolut ikke ligemeget, hvordan man ligger om natten.

Puden kan købes her til 279,- | Skal den være hjemme før jul, SKAL du have bestilt den inden den 20.12. Hafaro holder nemlig velfortjent juleferie fra den 20.12.19-03.01.20 ?

Jeg kan tilføje, at det kan være “farligt” at surfe rundt inde hos HAFARO, for de har simpelthen så mange forskellige produkter! De har faktisk alt, hvad hjertet begærer indenfor massageapperater, puder, forbindinger, varmepuder, kropspleje. Jamen… Man kan snildt bruge et par timer derinde med at finde produkter, man ikke aner, at man har brug for ? Så er I “advaret”.

Kh Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *