Alle indlæg og emner.

Det skal der ske…

Da jeg i starten af januar fortalte på IG, at vi skulle flytte, har jeg dagligt fået spørgsmål omkring det.

Det er jo også pisse fejt at smide sådan en “nyhed” op uden at uddybe det (#bloggertease), men jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg egentligt havde lyst til at dele en masse om det, da jeg er et meget privat menneske også, og synes det var rart nok at have “for mig selv“, men samtidigt vidste jeg jo også, at I ville kunne se det lige pludselig. At vi var flyttet. Så fortalte bare kort : Vi skal flytte. Bum.

Jeg bliver altid overrasket over, hvor meget I egentligt gerne VIL følge med og hvor meget i “interesserer” jer for det jeg gør, men jeg troede ærligt ikke, at det ville være det vilde i jeres ører. Men I ved også, at man er nødt til at passe på sig selv i det her sociale medieræs, for ALT bliver kommenteret, diskuteret, stillet spørgsmål til, peges fingre af osv. Men heldigvis foregår det modsatte også. Nok mest af alt fordi, at jeg er en skrap kælling, der siger fra ellers 🙂

Forleden dag fik jeg en besked fra en følger, som simpelthen gav mig en mavepuster. Det var ikke hendes skyld, og jeg er ikke sur på hende eller noget, men spørgsmålet var drønpersonligt og et meget ømt emne, som kom fra en komplet fremmed :”Hvad med Balto, når I flytter?” Og det er det jeg mener. Deler man for meget, skal man svare på for meget. Også det, der gør ufatteligt ondt.

Tilbage til huset. Det “nye” hus, eller nyt er det langtfra for os. Vi købte det for 8 år siden. Et skønt 1-plans hus fra 1983. Rødstens. Brunt fra gulv til loft alle steder indenfor. Et roligt villakvarter, hvor husene ligger i “lommer”. Et rigtigt 80’er hus, men en god investering. Vi renoverede det meste af det. Af med alt tapet i alle rum, på med helt nyt glasvæv, alt malethvidt, renoverede køkkenet, lagde nyt gulv, men ikke badeværelset, som jo så er brunt fra gulv til loft stadigvæk. Huset er beliggende i samme by, som vi bor i, så vi rykker 400 meter væk.

Så lejede vi det ud til jordens bedste lejer. Hun har så boet der i 8 gode år, og har fundet sig en kæreste, som hun flytter ud til. Dermed stod en helt ny mulighed åben for min mand og jeg den 1 januar 2020. Vi har nemlig altid vidst, at vi skulle bo i udlejningshuset på et eller andet tidspunkt i vores liv, da skat tager halvdelen af fortjenesten i huset, hvis vi en dag ville sælge, hvis vi ikke har boet der, og det får de sgu ikke lov til 🙂 Så vi rykker derop. Det er tid. Vi har lyst. Vi glæder os til noget nyt. Men det er også sørgmodigt at flytte fra et hus, som man har boet i i 15 år og renoveret på i de 12 år af dem. Et hus, som man har fundet tryghed i hver dag. Som emmer af ens personlighed. Så at skulle rykke i noget nyt, bliver klart en omvæltning, men også mega godt på mange måder. Der er god plads til at bygge ud en dag på grunden. Mit lager fylder mere og mere. Min mand drømmer om stort værksted med lift til bil, så han kan gå og rode i den slags. Der kan ikke bygges mere på den grund vi har pt. Huset er fra 1921, og kræver mere vedligehold, så valget er det helt rigtige, men naturligvis ikke bare let.

Til at starte med, er det småting vi laver. Såsom at få nye lofte op og male det brune badeværelse. Jeg kan ikke leve med et brunt badeværelse. Sådan er det. Men ellers bor vi i det, som det er, indtil vi har en hel klar mavefornemmelse på, om det er stedet, eller om vi skal finde noget helt tredje og slå os ned der. Bliver vi glade for at bo i de her “lommer”, som er noget helt andet for mig (min mand er opvokset i villakvarter) så skal der renoveres og bygges ud til den helt store guldmedalje. Badeværelset kan nemlig udvides, hvis vi tager sådan en lille gang med, så jeg kan få det store badeværelse med badekar, som jeg altid har drømt om. Min mand kan bygge 70 kvm værksted, og jeg kan få bygget 30-40 kvm shop, lager og evt klinik, hvis jeg ønsker at fortsætte med sidstnævnte. Min mand laver hele lortet selv. Hans hænder er rigtig godt skruet på.

Så helt kort : Vi begynder at rykke i marts. Vi mærker efter i 6-12 måneder, og så træffes den endelige beslutning derefter. Huset vi bor i, sætter vi til salg til sommer. Det haster ikke med noget af det. Hverken økonomisk eller andet, så vi tager det helt med ro.

Kh Mette

PS: Skal der renoveres og indrettes, bliver det noget jeg kommer til at dele på IG. Min profil udvikler sig nemlig også dag for dag 🙂 Jeg kan så meget mere en skønhed.

unnamed-29

 

10 thoughts on “Det skal der ske…

 1. Ej hvor spændende. Og så får endnu flere mulighed for klinikbesøg, da den jo så ikke ligger på 1.sal ? En spændende tid der venter. Pøj pøj med det hele

   1. Tillykke med Jeres “nye” hus. Nyt og spændende bliver det ??
    But say WHAT ? er du ikke sikker på, at åbne op for klinikken igen??? Det vil jo så sige, at hvis jeg vil nå – hvilket jeg VIL – så skal jeg have bestilt tid hos dig INDEN i flytter???
    Og så vil jeg lige sige; Tak for dig!

    Hilsner fra Charlotte

 2. Tillykke med Jeres “nye” hus. Nyt og spændende bliver det ??
  But say WHAT ? er du ikke sikker på, at åbne op for klinikken igen??? Det vil jo så sige, at hvis jeg vil nå – hvilket jeg VIL – så skal jeg have bestilt tid hos dig INDEN i flytter???
  Og så vil jeg lige sige; Tak for dig!

  Hilsner fra Charlotte

  1. Mange tak ?
   Jeg lige nu er jeg ikke sikker på, at jeg åbner igen. Det må tiden vise. Der er ikke flere tider at få allerede nu. Der er lukket ned, så der er ro på til flytningen. Og så må vi se, om klinikken åbner eller ej. Men tror jeg vil have mit fulde fokus på min shop ?

 3. Spændende for jer. Rigtig god fornøjelse med det. Jeg glæder mig til at følge med i indretningsvalg. Det er du nemlig god til.

 4. Spændende! Sikke dejligt det er med så mange gode muligheder for at bygge på drømme.
  Glæder mig til at følge jeres rejse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *