Alle indlæg og emner.

Et fif i kulden.

Indeholder reklame for egen virksomhed.

Olie har ikke altid været en super populær ingrediens hos mig, men med årene har jeg lært at anvende det og lært, hvad olie egentligt gør, for man har fået blæst ørerne fulde omkring, hvor meget olie tilstopper huden, og det er jo langfra korrekt. Vi skal jo kigge på, hvilke slags olier, der er tale om, først og fremmest. Er det planteolier eller mineralske olier? Sidstnævnte kan være tilstoppende på huden, mens planteolier, som oftest, er et langt bedre valg. Og dernæst skal vi kigge på vores egen hud, for har den i virkeligheden brug for fedt, eller er der fin gang i egen fedtproduktion? Er man fedtet i forvejen, er der jo ingen grund til at smøre mere olie på, men her skal man så over i noget fugt fra f.eks hyaluronsyren.

Nå, men det var egentligt ikke det mit lille tip gik ud på. Jeg har et fif til den kombinerede, tørre, ja endda ; normale hud, her i kulden. Og det er enkelt…

Tilfør 1-2 dråber let, plantebaseret, olie til din dagcreme eller foundation. På den måde, får du beskyttet din hud her i kulden, hvor vi også kan få irriterende skader, som karsprængninger, rødme og krakkelerende hud pga temperaturen. Man kan se huden lidt som et hus lige nu, hvor det er vigtigt at få isoleret godt mod risikoen for frostsprængte rør og revnede facader.

Jeg påfører også ofte min serum og dagcreme, og forsegler kinderne med en enkelt dråbe olie. Jeg går tur i det skiftende vejr næsten dagligt, og kinderne stikker ud og bliver først tørre. Så undgår jeg olie i t-zonen, som egentligt er okay til at producere fedt af sig selv. Heldigvis uden, at det drypper 🙂

Der findes et hav af gode olier, og alt afhængig af, hvilken hud man har, men mine favoritter er disse (Jeg har kombineret hud):

  1. UpCircle Organic Facial serum er en olie, men en meget let & lækker én af slagsen. Derudover er den budgetvenlig. Den er beroligende og indeholder ingredienser som: kaffe, havtorn, hyben, niacinamid, E-vitamin og C-vitamin. Den koster 165,- og fås lige her.
  2. S5 replenish serum er også en olie, og den er blandt mine favoritter, fordi den føles så let og dejlig på huden. Den reparerer og er helt eminent, når man har gamle ar efter udbrud, mangler glød og fedt. Den indeholder en god slat hybenkerne og A-vitamin. Den koster 459,- lige her.
  3. Skindivision 100% pure olive squalane er og bliver også sindsygt lækkert for huden. Squalane har været anvendt i årtier, og har en skøn effekt på en tør, irriteret hud. Squalane er udvundet fra oliven og virker direkte opstrammende på huden også. Denne koster ikke en formue og er ganske god.
  4. Tan luxe har kombineret den gode effekt fra omega fedtsyrer og selftanning i ét velfungerende produkt, der hedder : Sleep oil. Man vågner op med en dejlig blød hud, og samtidig en lækker farve. Det er ret genialt, hvis du spørger mig. Ingredienser som : E-vitamin, hindbær, jojoba og abrikoskerneolie fungerer godt sammen. Den fås her til 330,-

Kh Mette Milan

elcom_hss_txt_pdp_529x729_061818

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *