Alle indlæg og emner.

Niacinamid – Hvad er det?

Indeholder reklame

Vi kan konstatere, at niacinamid ikke er en ny ingrediens. Man forskede faktisk i ingrediensen tilbage i 1937 i forhold til vores diæt. Nogle årtier senere, fandt man så ud af, at hvis man puttede niacinamid (vitaminet B3) i hudpleje også, skete der en del på rynker, fine linjer, rødme, hyperpigmentering, akne, rosacea og porer/hudens grovhed. Ingrediensen er utrolig antiinflammatorisk og beroligende. Win-win.

I går lagde jeg en video op på Instagram, som jeg gør, næsten, hver lørdag. Den handlede om denne ingrediens og der lovede jeg at lave et blogindlæg omkring de produkter med niacinamid, som jeg har været mest glad for.

Lernberger Stafsing ‘antiblemish’ serum. Den indeholder en god portion niacinamid, men også salicylsyre og hyaluronsyrer. SOS Barrier creme fra samme brand, kan også anbefales!

Verso Hydration serum. Beroligende, fugtgivende og opstrammende. Ikke udtørrende overhovedet.

StriVectin – Hyaluronic Acid Dual-Response serum – Både med niacinamid og hyaluron. Beroligende og meget lækker under makeuppen især.

Pudderdåsernes niacinamid – Den var jeg glad for. Den udtørrede min hud lidt, så sørgede for ekstra fugt vha hyaluronsyre over.

Algenist – AA Barrier serum. En barrierebeskyttende, beroligende og antirødme serum.

Skindivision – 10% Niacinamide booster – Poreforfinene. Beroligende. Også en smule udtørrende, så jeg mixer med fugt her.

Kh Mette Milan 

Makeeverythingup
Niacinamid – Mette Milan

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.