Alle indlæg og emner.

Salicylsyrer er din redning nu!

Hvis du, som jeg, har kombineret hud – Dvs hud, der kan være tør, men samtidig fedtet, eller uren med tendens til store, tilstoppede porer, så er det nu du skal have hevet dit salicylsyreprodukt ud fra gemmerne. NU!

Det er ikke ofte jeg bruger et salicylsyreprodukt morgen og aften, men det gør jeg saftsusemig lige nu, og det er med til at holde tilstopninger og olieproduktion helt nede.

Jeg hiver Skyn Icelands peel pads frem morgen og aften lige nu, trods den forholdsvis høje indhold af alkohol. Det fungerer! Vil det fungere for alle hudtyper, morgen og aften? Nej, men til min fedtede glaserede skinkehud er det guf. Om aftenen sørger jeg for at huske fugten fra hyaluronsyren, og de gode antioxidanter.

Det salicylsyren kan er, at penetrere ned igennem din huds naturlige fedt/olielag og exfoliere helt nede i poren. Opløse det snask, der sidder dernede fra sved og skidt, som vil blive til en hudorm eller bums på et tidspunkt.

Jeg bruger rigtig meget to produkter:

 • Skyn iceland peel pads. Højt indhold af salicylsyrer, lidt AHA, jojobafrø ekstrakt, tranebær. 
 • Lernberger Stafsing Anti-Blemish serum. Højt indhold af salicylsyrer, niacinamid og hyaluronsyre. 

Begge med et godt indhold af salicylsyre i sig. De holder sgu skak på min hud.

Så et godt tip fra mig er: et godt salicylsyreprodukt ind i din rutine dagligt, hvis du vil reducere de irriterende tilstopninger og glinsende hudoverflade. Ikke nødvendigvis to gange dagligt, som jeg gør lige nu, men en gang, så tilstopninger m.m. reduceres.

 

Kh Mette

182289000114

8 thoughts on “Salicylsyrer er din redning nu!

 1. Min datter har en meget sart hud, som (over)reagerer på alt muligt. Til gengæld vil den også gerne slå ud med urenheder og bumser.
  Jeg har tænkt på, om Skyn Iceland peel pads kunne være noget til hendes problemstillinger, eller vil de mon være for krasse….? ?

 2. Jeg har også kombineret hud, men den har reageret voldsomt med mange små urenheder efter tre uger med Peel pads 4x ugl efterfulgt af ecookings natcreme, som jeg har brugt længe uden problemer. Har urenheder i hele t zonen og er fedtet omkring næsen. What to do?

  1. Det er meget normalt at man kan reagere på opstart med salicylsyre, men peel padsene indeholder også alkohol, så måske er det fugtbalancen der er helt off. At du mangler fugt under din creme. Det er i hvert fald det, der oftest sker. Ind med en god serum efter peel pads og afslut med creme. Få renset din hud hver dag.

 3. Hvornår vil du anbefale at bruge ‘Lernberger Stafsing Anti-Blemish serum’, hvis det kun skal være én gang om dagen. Er det så bedst morgen, eller aften? 🙂

 4. Hej Mette
  Jeg elsker disse – tak for anbefalingen. Tænker at de også vil være gode mine teenagere. Eller ?

  Ville de også skulle bruge serum efter brug eller hvad gør de? Og kan du anbefale en serum til teens hvis det er nødvendigt?
  De har begge uren hud og hudorme.
  Tusind tak for fed side med super gode fif.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *