Alle indlæg og emner.

Efterårsfavoritter.

Reklame, da nogle af produkterne er sendt til test.

Jeg sidder lige nu og kigger ud ad vinduet – og ja, også på computerskærmen, men det jeg kan konstatere, mens brændeovnen hamrer af sted er, at det officielt er efterår. Røde blade drysser ned fra træerne, og de grønne blade på hækkene forvandles til gule for øjnene af os.

Når der er vejrskifte ca. 4 gange om året, tager jeg altid et kig på min hudplejerutine og får fjernet og tilført lidt forskelligt, for det er lidt med hudpleje, som det er med tøj – Vi går jo heller ikke rundt i bare ben og arme i 15 graders frost vel? Der skal tilføjes og skiftes ud i hudpleje, såvel som tøj.

Cellular Day Cream Spf 15 fra Skincode har fået et løft, og der er nu blevet tilført spf 15, som er perfekt – OGSÅ i efteråret og om vinteren. Indkapslet A og E vitamin er altså et godt mix til huden. Den forebygger fine linjer og stimulerer hudcellefornyelsen takket være ACR, som står for : Active Cel­lular Regenerating Complex. Dette er bygget op af aktive peptider og phytoøstrogen, der findes i bl.a. planter. Denne creme har jeg brugt minimum tre krukker op af, og det er på tide at få en ind igen. Prisen er 669,- for 50 drøje ml og den fås her.

Rønsbøl face oil, parfumefri, der med et indhold af granatæblekerneolie, E-vitamin, og arganolie, fungerer den som et skjold mod kulden, der netop kan udtørre de stakkels kinder, næse m.m. Jeg har brugt den i 3-4 år efterhånden, når kulden kommer snigende, fordi den ikke opfører sig som en “fed” olie. Jeg synes faktisk, at den er ret let i det, og bare vidunderlig på en vintertør hud – Enten i hele krydderen, eller et par dråber i dag eller natcremen. 50 ml koster 299,- lige her. Koden : Mette25 giver dig faktisk 25% rabat på ALT fra Rønsbøl.

Nu er det IKKE kun ansigtet, vi skal huske. Også kroppen. Og i særdeleshed hænderne. Jeg er stødt på mange fantastiske håndcremer det sidste lille årti, men en jeg altid hiver ned fra hylden på apoteket omkring oktober, er Avenes Cold Cream handcream. Den fungerer simpelthen upåklageligt, som beskyttelse og lindring! Den er ikke vegansk, da den indeholder bivoks. Udover beskyttende bivoks, indeholder den : paraffin, mandelolie og rosenvand. Altså rosenvandet kunne jeg ikke være mere ligeglad med, men resten er altså en god kombi til vintertørre og udsatte hænder. Den er i tilbud her lige nu. Jeg har lige købt to stk. Så har jeg til hele vinteren.

Til kroppen finder der virkelig også mange lækre – Skyn iceland har lige lanceret en, men den kommer desværre først til DK i november – Ind til da, kan denne sag fra Beaute Pacifique anbefales. Faktisk har jeg dedikeret et helt indlæg til den tidligere, da banditten OGSÅ har en god effekt på keratosis pilaris (de skide, røde knopper på overarmene) Her er det squalane OG A-vitamin, der sparker røv. Den fås her, endda med en god besparelse!

Origins drink up kender flere af jer sikkert i forvejen – Og både Kenny Aleksander og jeg har pippet løs om denne fugtgivende maske! Den er nemlig ret så effektiv. Og så kan man sove med den. Det kan jeg virkelig godt lide. Schweizisk gletsjervand, hyaluronsyre og avocadosmør er hovedingrediensen – Igen kunne jeg ikke være mere ligeglad emd gletchevand, rosenvand, diamantstøv og andre fe-agtige udtryk – Det er en gimmick – Men den virker og den fungerer godt til alle hudtyper. Og så dufter den af danone 🙂 Den får du for under 200,- med 75 ml til kanten lige her. Det er en god pris, for en virkelig fin maske til efteråret, der giver både fugt & fedt.

Codage no 1 kommer vi IKKE udenom. Jeg har før sagt, at det er verdens bedste fugtserum – Uden at blinke – Det mener jeg stadig. Der er ingen fugtserum, der har nået den til sokkeholderne endnu. Dog må jeg sige, at Oskia lige har smidt en nyhed i fugt-puljen, som kommer deropad – Mere om den på et andet tidspunkt. Men anywho : Dyr? Ja! Worth every penny? JA! Punktum. Den er ikke længere. Den fås her til 520,- for 30 ml. Med koden : GLOW, sparer du 10% på hele shoppen (på nær alt det der i forvejen er sat ned) Så skal du få fugt at mærke. Amar.

Apropos Oskia, så laver de den bedste retinolserum, ever! Stinker den langt væk af en blanding mellem mosevand og klor – Jeps, men heldigvis forsvinder duften efter 5 sekunder og man får et chok den første gang man bruger den. Næste morgen er huden så blød og overfladen helt jævn, at man ikke forstår, at et retinolprodukt kan gøre det – Alene. Det geniale ved at bruge retinol i vintermånederne er, at vi får arbejdet på de dumme pigmenter, ujævnheder m.m. vi har fået skrabet til os i løbet af sommeren. Den fås i to variationer – nemlig 0.2%, hvis du er nybegynder indenfor retinol/A-vitamin, og 0.5% (det højeste inden for retinol i EU) når du i forvejen kender til retinol osv på din hud. Her er vi igen inde på en dyr serum/olie, men jeg kan IKKE trylle et billigt retinolprodukt frem og sige, at den sparker nuggi, for jeg har endnu ikke prøvet en suuuuper billig retinol/A-vitamin serum/olie, der kan noget. Sorry, men sådan er det. Så invester, hvis du kan – Kan du ikke, så lad være, for køber du et billigt retinolprodukt og forventer mirakler, så bliver du dybt fucking skuffet. Den koster fra 640,- her. GLOW giver 10% på hele baduljen.

Det kan også være, at vi rent faktisk skal kigge på vores rens – For måske har du brugt en skummende, lidt udtørrende en af slagsen i sommertiden, for at strippe huden lidt for “glaseret skinkelooket” – Jeg bruger, med stor tilfredshed, enten en balm eller olierens. Det tager ikke min naturlige fedtlag, som jeg godt kan bruge pt. jeg har flere favoritter. Min top tre pt hedder:

  1. Oskia renaissance cleansing gel – But of course!
  2. Acne deep cleanse fra Verso (Bedst til kombineret hud)
  3. Take the day off fra Clinique – Også som makeupfjerner på øjnene og det hele.

Lidt efterårsfavoritter, der måske kan hjælpe din hud på vej – Hav fokus på balancen mellem fedt (olie) og fugt (hyaluronsyre) – Eksfolier huden med et peelprodukt med AHA og BHA (læs mere her hvis du tænker : WHAT?!) Ind med beroligende niacinamid, der virker for alle, og sørg for at have en fast rutine – HVER dag.

Kh Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *