Alle indlæg og emner.

Cellulite – Kan man gøre noget?

Cellulite – Også kaldet appelsinhud – er de depoter af fedt i små hulrum i bindevævet, der er under vores hud på blandt andet lårene. Dette kan have en ujævn struktur på huden, men er så normalt, som noget kan være. Alle kvinder har det i større eller mindre forstand. Cellulite er arveligt, så i princippet kan du tage et kig på din mor eller bedstemor, og få et nogenlunde overblik over, hvordan det vil arte sig hos dig selv.

Jeg har selv brugt cupping førhen og mærkede og så pæn effekt – NÅR jeg vel at mærke brugte det de her 1-2 gange om dagen, hver dag. I det øjeblik jeg stoppede, var alt som før. Så man kan cuppe, gnide og massere nok så meget. Man kan ikke fjerne appelsinhud. Eller det vil sige, hvis man træner en del og drikker rigeligt med vand, kan det rent faktisk minimeres ret meget. Men det skal også holdes. Ellers kommer det igen, depoterne af fedt mellem bindevævet.

Hvordan har jeg det med cellulite?

Jeg har det pisse fint med det. Det er der. Ikke voldsomt (Tak mor) men det er der, og det er velkomment. Da jeg havde en trænings-freak periode, var mine lår stort set glattere end glat. Så træning er virksomt. Men let’s face it : ikke for alle, vel? Drikke en masse vand OG træne, er den bedste kombi.

Skal man så bare droppe alt, der hedder cupping, cremer osv?

Nej, det synes jeg ikke, for lårene og vævet, kan være ømt, så under alle omstændigheder, er det wellnessagtigt, og gør man det hver dag, kan man også mærke og se den forskel. Ind til man stopper med det igen 🙂 Lårene skal også smøres ind og plejes, så jeg synes ikke, at det er en dårlig rutine at have med sig.

Kh Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 3 =