Alle indlæg og emner.

Få styr på stilen med AnnoAnno.

Reklame for AnnoAnno.

Noget af det, jeg finder mest stressende til tider, er prøverum og det at prøve tøj i det. Der er bare ikke særlig meget plads og lyset kunne ofte være bedre. Hvis jeg havde vidst, for tre år siden, at modeuniverset AnnoAnno eksisterede, så ville jeg 110% have benyttet mig af dét og af det faktum, at man kunne få en personlig stylist til rådighed for 99,- (og faktisk gratis den første gang).

En stylist, der kiggede på mig, alene, som menneske, og på min krop, og som hjalp mig lidt udover tryghedsfornemmelsen man kan have med tøj og det tøj man vælger. Med årene er jeg blevet mere modig og farverig, men jeg kunne stadig godt have brugt hjælpen for år tilbage. 

Hvad er AnnoAnno?

AnnoAnno er et online modeunivers til os plussizekvinder i størrelserne fra 42-56, hvor man får en fantastisk mulighed for at få inspiration fra en personlig stylist til at udvælge outfits til en. Det er gratis den første gang. Det koster normalt 99,- 

Man får lidt nye og friske øjne på ens garderobe og med udgangspunkt i vores kropsformer, håndplukker din personlige stylist nogle fine styles ud til dig.

Så modtager man simpelthen en lækker kasse med 6-8 stylesefterfølgende.  

Når kassen med tøj så ankommer, får du det prøvet, som du og stylisten har fundet frem til. Du prøver det hjemme foran spejlet i ro og mag, ser om det passer dig. Om du kan lide det hele på. Og så sender du det retur, som ikke er dig. Er alt dig, beholder du det og betaler for det. Og hvis intet er dig, sender du det hele retur. Kvit og frit. Og der er gratis returfragt med. Nemt, ikke? Du betaler kun for det du beholder. 

Der er ingen skjulte gebyrer eller binding 

Hvad skal man præcist gøre?

Jamen, det første du skal gøre er at gå ind på siden : www.annoanno.dk og tage den gratis stilquiz derinde og samtidigt med oprette en profil med din e-mail og en adgangskode. Det tager alt mellem 7-10 minutter ca, at udfylde stilquizzen, og herfra vil stylisten kunne hjælpe dig bedst muligt. Bryg dig en god kop kaffe eller te og sæt dig godt til rette. Når du har lavet stilquizzen, får du mulighed for at snakke sammen med din stylist en af de efterfølgende dage. Denne samtale vil max tage 5 minutter og du kan booke dig ind (dato og tidspunkt) i AnnoAnnos kalender efter stilquizzen. Man behøver ikke ringe sammen, hvis man ikke har lyst. I så fald modtager du i stedet en sms, med de styles, som din stylist har udvalgt og håndplukket til dig, hvor du så kan tilkendegive din mening, så stylisten har lidt mere at gå efter.

Hvad koster det efter første gang?

Du modtager, som udgangspunkt, en skøn kasse med tøj hver 2. eller 3. måned, men du kan altid stoppe dit medlemskab eller springe en kasse over, hvis du ikke lige har lysten eller tiden til det eller måske med tiden har fået rigeligt med tøj. Det koster dig ingenting. Efterfølgende stylinger koster kun 99,- og fragt og retur vil stadig være gratis hver gang. 

Hvorfor er AnnoAnno smart og nytænkende?

Jeg shopper næsten udelukkende tøj på nettet. Jeg er sjældent fan af for mange prøverum og for mange mennesker i kø osv og bliver hurtigt ret usikker, når jeg står der i et prøverum i semidårlig belysning og ikke rigtigt kan mærke, om det der outfit egentligt er mig.

Jeg nyder at få mit tøj hjem, som jeg så kan prøve foran mit eget spejl i det lys jeg foretrækker og selv præcist vurdere, hvordan jeg synes det sidder på mig og bedst af alt: mixe og matche tøjet. Kigge på, hvordan farverne er. Hvordan alt er. Jeg gider ikke stresse med tøj eller, på nogen som helst måde, føle mig presset til at købe, og her er AnnoAnno bare guld! Det afstresser og det hjælper mig oprigtigt til at kunne prøve det hele i fred, men også blive inspireret, takket være min personlige stylist. Stylisten har valgt lidt tøj til mig, som jeg ikke normalt ville tage ned fra en hylde eller klikke hjem, men hvor, da jeg fik det på, blev super overrasket og det er blandt andet noget af det, jeg har valgt at beholde, fordi det sad fantastisk på mig og var anderledes. Noget nyt.

Det er fedt at prøve noget nyt!

Nogle gange skal man kastes ud af de tryghedsrammer man går i året rundt. Kastes lidt ud i en anden stil, som man sagtens kan bære, men som man måske ikke har følt man kunne bære, fordi man lige er lidt træt af de der arme, eller man føler at alt strammer på maven, eller lårene – de er irriterende. Vi er der alle sammen nogle gange og i langt de fleste tilfælde er det KUN os, der synes de ting. Vi er så hårde ved os selv. Her får vi en professionels øjne på os, og hun hjælper os med at håndplukke det, der passer vores figur, tone, stil. Det er jeg vild med. 

Kh Mette 

2 thoughts on “Få styr på stilen med AnnoAnno.

 1. Åh det var lige hvad jeg trængte til. Jeg ligger lige nu i min sofa. Rigtig ked af det, fordi jeg lige har modtaget min 3. Pakke med tøj, som må sendes retur. Fordi det ikke passede min krop eller ikke sag godt. Øv hvor kan det bare få en til være få en masse negative tanker om en selv. Jeg har nu taget testen. Og booket en telefonsamtale. Åh hvor jeg håber bare lidt af tøjet, kan komme på min krop.
  Hvad snakkede i om, i telefon samtalen. Kan ikke helt se, hvad den indeholder.

  1. Hejsa Jannie ❤️
   Jeg tror sgu du bliver rigtig glad for det!
   Vi talte om, den mail jeg fik, med billeder af tøjet. Om det var noget for mig. Om der var noget andet hun skulle vide og kunne være behjælpelig med ☺️
   h

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *