Alle indlæg og emner.

Skønbydreier tryller igen!

Reklame (pga rabat ved behandlinger)

For to år siden blev jeg, efter flere forsøg, overtalt til at få lavet permanente bryn. Michelle Dreier, som står bag ‘Skønbydreier’ havde taget fat i mig flere gange, fordi hun gerne ville lave mine bryn, men jeg turde fandeme ikke på det tidspunkt. I de tidligere 2000’er, hvor det her med at lave permanente bryn m.m kom frem, så jeg nogle virkelig dårlige resultater og derfor havde jeg mest af alt skræmmebilleder i hovedet.

Men jeg gjorde det og jeg har aldrig fortrudt et sekund! Det er det BEDSTE jeg har gjort for mit ansigt og generelt, og ét er sikkert… Ingen andre end Michelle og dem hun lærer op i hendes teknikker, får lov at røre mit ansigt. Læs om de forrige gange her & her.

Det endelige resultat med friske bryn, vippefortætning og 0.5 ml filler i læberne. Nej, jeg har ikke fået farvet mine læber – De ER simpelthen så mørke.

I fredags var det så tid til en opfriskning af de her, i forvejen, smukke bryn. Michelle sagde, at jeg godt kunne tåle en lille smule mere fylde denne gang – Og fordi jeg stoler så meget på hende og det hun gør, får hun faktisk frie hænder, og det ved hun efterhånden, så hun fik mig da også lige overtalt til en vippefortætning 🙂

Det var jeg faktisk ret nervøs omkring, for det er tæt på øjet, men Michelle har rolige hænder og ved, hvad hun laver. Så hun fik lov. En vippefortætning er en helt tynd, sort streg ved øjenvipperne på øjenlåget. Det vil få øjet til at fremstå mere intenst, vipperne mere tætte og farverne i øjet mere strålende. Jeg frygtede, at det gjorde ondt, trods bedøvelsescreme, men det kildede åndsvagt meget og føles virkelig mærkeligt, men det er ret hurtigt overstået. Jeg skal have det gjort igen om 4-8 uger.

Her er bryn og vipper lige blevet fixet – Next : filler og en smule nervøsitet…
0.5 ml blev injektieret i mine læber med fokus på overlæben.

Ugen forinden denne tid, havde jeg været til en forundersøgelse hos Camilla, der er under samme tag, som ‘Skønbydreier’. Camilla er kosmetisk sygeplejerske og står for botox, filler og ansigtsbehandlinger. Hun skulle lave en læbeforstørrelse på mig. Jeg har haft det i tankerne i længe. Jeg er mega nysgerrig på det og mærke, hvordan det er og hvordan resultatet bliver.

Jeg har ret fyldige læber i forvejen, især underlæben, så vi fokuserede især på overlæben. Vi har smidt 0.5 ml i, så det er ingenting, men det har alligevel givet sådan en flot fylde.

Gør det ondt? JA! Det gør virkelig ondt. Det kan jeg ikke benægte. Især overlæben. Jeg havde ikke regnet med, at det ville gøre så ondt. Det er værre end en tatovering og læberne er ømme i en del dage efterfølgende, og hævede, MEN waow! Resultatet er for vildt. Jeg var faktisk i tvivl, om jeg kunne finde på det igen, men med det resultat jeg har nu, kunne jeg godt finde på at gøre det igen, trods smerte.

Her var læberne VIRKELIG hævede – Det var samme aften og jeg var lidt nervøs 🤣

Man får bedøvelsescreme på, og Camilla er virkelig god til at få en til at slappe af og trække vejret. Hun tager sig god tid og haster ikke af sted, og det kan jeg bare godt lide. Hun har kunden med i hele processen og viser det hele i et lille spejl undervejs, så man kan se med.

De første 3 dage var ikke de sjoveste for mig, for læberne var ømme og meget hævede – og på fjerde dagen, da jeg vågnede op, var de bare ON FLEEK! Og nu er det helt perfekte. Man skal vide, at de kan være hævede op til 7 dage. Effekten holder 2-3 måneder den første gang, og så fortalte Camilla at effekten bliver længere og længere for hver gang, mam får fyldt op.

Men heldigvis forsvandt hævelsen og gav det her smukke smukke resultat!

Du kan booke din tid hos Skønbydreier lige her. Der er ventelister på bryn, men Michelle har oplært en dygtig læring, der laver smukke bryn og der er få tider hos Camilla til filler & botox.

Jeg er SÅ glad for resultaterne!

Kh Mette Milan

Her ses bryn og vippefortætning tæt på. Der er bedøvelsescreme på læberne.
Her er læberne 10 minutter efter.

2 thoughts on “Skønbydreier tryller igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *