Bag om makeeverythingup.dk|Mette Milan

Kære dig, som har valgt at læse med her hos mig.

Først og fremmest : VELKOMMEN! Og TAK fordi at du har lyst til at læse med her. 

Denne blog er ikke som de fleste – Her får du nemlig serveret tingene præcist, som jeg mener det – Sponsoreret eller ej. Råt for usødet. That’s it. Jeg tester rigtig mange produkter på egen hud – Og kan man ikke være ærlig omkring effekten af dem, kan man lige så godt lade være. Men jeg vil ikke lade være, for jeg er mega passioneret og fascineret omkring huden og hudpleje, og jeg bruger hele min vågne fritid på min webshop www.gettheglow.dkpå at besvare skønne mails fra frustrerede mennesker med hudproblemer eller generelle spørgsmål, på at teste alt på egen hud, finde ud af, om det virker (alt i min elskede shop er også testet på forhånd – INTET kommer derind, hvis ikke det er afprøvet på egen hud først) og derudover er jeg lærer på (næsten) fuld tid. Og forfatter i den fritid, der så ikke er der pt 😉

Det hele startede faktisk for snart fire år siden. På det tidspunkt var jeg så træt af min egen hud, at jeg egentligt mest af alt bare havde lyst til at dække den til. HVER dag. Jeg mistede en kæmpe portion selvtillid pga. af min hud, som var uren. Hagen og panden = mareridt. Virkelig. Jeg brugte flere timer om dagen på at dække huden til med det ene dårlige produkt efter det andet. Jeg fik anbefalet serier og produkter i stakkevis – Nogle ganske gode, andre forfærdelige. Da jeg købte en dyr (!!!) mascara to dage før mit bryllup, hvor mit eneste krav egentligt var, at den skulle være vandfast, og den så viste sig at være det absolut modsatte dagen før den skulle anvendes, fik jeg simpelthen bare NOK! Så lige siden da, har jeg kæmpet for selv at finde ud af, hvad der var godt for min hud, hvilke ingredienser jeg skulle bruge, hvilket mix, der fungerede osv. Det har været en lang kamp, der både krævede tålmodighed og vedholdenhed, men i dag står jeg tilbage med en hud, der stråler, og som jeg kan vise i fuld offentlighed uden make-up på, hvis jeg lyster. Der er stadig udbrud hist og her, da min hud er den kombinerede type, men den er SÅ meget bedre den dag i dag. Det er jo fuldstændig vildt, hvor meget ens hud betyder for ens hverdag og selvtillid.

Udover en pæn hud, har jeg fået en masse viden omkring hud og produkter, som jeg glædeligt deler med andre.

På instagram kan du finde mig under : @make_everything_up –Der deler jeg billeder, og meninger af forskellige produkter. Også bare skønne stemningsbilleder af smuk make-up, parfumer m.m.

I kan altid fange mig på mailen : mettemilanhjortlund@gmail.com – Her må I sende mails og billeder ligeså tosset I vil 🙂 Jeg skriver altid så hurtigt jeg kan.

Mette Milan | makeeverythingup.dk

10962241_10153062606572908_245771958_n