De 2 bedste tøjmærker til prisen

Du har helt sikkert oplevet, at du har købt tøj eller fået noget i gave, som ikke kan bruges mere end en sæson eller to, før det ender hos genbrug. Det kan nemt føles som spild af penge, og det er da nok fordi det er det. Det er spild af penge, og det er bestemt ikke godt for miljøet. Nogle af dem, der virkelig har været gode til at finde ud af hvilke mærker, der holder længe og er gode for miljøet, er minimalisterne. Flere og flere vælger at begrænse deres garderober til for eksempel 33 ting, og det betyder altså, at man bliver meget mere bevidst om kvalitet i stedet for kvantitet, som de fleste i den danske kultur desværre er vokset op med.

Det første tøjmærke med fornuftige priser vi vil nævne er Hugo Boss. De har længe været kendte for deres jakkesæt til mænd. De startede ud med at lave uniformer, men de fik først rigtig succes, da de skiftede til jakkesæt. Senere har de dog bevæget sig ud i andre produkter, og du har da højst sandsynligt hørt om og set deres deodoranter og parfumer. Noget du måske ikke har set endnu er deres kollektioner til kvinder. Nu til dags har de meget andet tøj end jakkesæt til mænd, og senest er de altså begyndt at designe tøj til kvinder. Danmark er tilsynelandende ikke et af de lande, hvor de har valgt at gå meget efter kvinderne, men det kommer nok. Det vigtige med Hugo Boss er, at man altid får god kvalitet for pengene. Det er muligt, at du kan finde noget i lige så høj kvalitet i andre mærker, men det er mere hit or miss, mens du altså her er garanteret, at det holder længe og bliver ved med at se godt ud ? og det er især vigtigt, når det er en gave, man er ude efter, eller man bare ikke gider bruge tid på at vurdere kvaliteten og undersøge holdbarheden gennem tilfældige menneskers bedømmelser og andet knap så troværdige kilder.

Det andet tøjmærke vi vil se på er kun til kvinder. Samsøe Samsøe er, som du jo nok har regnet ud, et dansk mærke. Du kender formentlig allerede til det, men det er stadig værd at nævne for dem, der ikke ved, hvor meget man her får for pengene. Det er ikke det billigste tøj, man finder her, men når man regner med, hvor mange år man kan bruge det, før det ser falmet ud, får huller eller bliver umoderne, så er det bestemt et af de bedste mærker ikke bare blandt danske mærker, men også blandt alle deres internationale konkurrenter. Det er fedt, at vi er så godt med i Danmark.