Alle indlæg og emner.

Ny serum fra Beaute Pacifique – En frækkert uden lige!

Jeg var så vanvittig heldig at vinde den nye, meget omtalte serum ; Submersive serum paradoxe fra Beaute Pacifique i en konkurrence via @beautyspace på instagram og siden har jeg ikke kunnet få armene ned over denne lille frække sag, som jeg iøvrigt også synes har et ‘frækt’ navn ( submersive – halløj, lige et produkt til den nye film ‘fifty shades of Grey’, hvis I spørger mig ) 
Denne lækre serum er bygget på vindrueestrakter, og giver øjeblikkelig korrektion af ujævnheder i hudens overflade, samt repererer på sigt pigmentfejl, letter på rødmen m.m
Min hud hviner af salig lykke, hvilket den altid gør, når Beaute Pacifique kommer på banen.
I denne tid er jeg ved at gennemteste en serie fra :Sukíface – Vil ikke røbe så meget endnu, meeeen…. NØJ en lækker, økologisk serie, som giver Beaute Pacifique konkurrence :-O 🙂

Hav en skøn lørdag!
Selv står min på årsplaner og servering – What a combo! 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.