Alle indlæg og emner.

De lækreste produkter til håret.

Jeg er så heldig, at have fået lov til at prøve serien :’HydraKer’ fra Eraybadanmark. Det er en allergivenlig, særdeles velduftende og plejende hårserie! 

Jeg har fået:

Og de er alle SUPER skønne både hver for sig og som kombination af hinanden. Mit hår er glat, skinnende, velduftende og plejet! Så skønt 🙂 
‘HydraKer’ total maske, bruges i enten vådt eller tørt hår og skal ikke skylles ud. HydraKer K10 Total Maske – Multi funktions maske er med keratin og argan olie. Masken er en super lækker 10-1 multi funktions maske. 
‘HydraKer’ K12 Shampoo er med reparations og fugtgivende keratin og arganolie med glatte-effekt. Den er med allergivenlig parfume og uden parabener, sulfater og salt. Alle produkter i ‘HydraKer’ serien er allergivenlige og det er jeg jo helt vildt med. Især, da jeg de sidste dage har fået et chok over, hvor meget kemi man bruger i købet af en dag. Med allergivenlige og parabenefrie produkter, kan man bruge det dagligt med god samvittighed. 
Den lækre arganolie fra ‘HydraKer’ er et must for mit hår pt – Håret skinner, er glat og mættet her i den uregerlige kulde, uden at fedte. Min hovedbund er i balance og fugtet. Det er helt fantastisk. 
Jeg afholder, sponsoreret af @eraybadanmark, en giveaway på netop denne lille, lækre arganolie-sag. Så følg med på instagram : make_everything_up og vær med i giveaway’en. 
– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.