Alle indlæg og emner.

Dyr vs billig mascara.

Da jeg faldt over min elskede ‘Dior blackout’ mascara for et års tid siden, var det kærlighed ved første blik. Derefter er frøken Chanel kommet ind i billedet, og hun fejede også benene væk under mig med det knald-sorte, cremede indhold, som både skabte volumen og længde. Derfor har jeg bevidst gået efter de to slags, når jeg skulle have mine mascaraer fornyet. Kvalitet. 

Men i søndags, to minutter i Føtex-lukketid, stødte jeg på den (undskyld) grimmeste udseende mascara længe. Stor, klumpet og klodset. Men trods de tre negative tillægsord, kom den ned i vognen alligevel. Jeg skævede ned til den mange gange undervejs (der var ingen fare for, at den ville falde ud gennem rillerne undervejs, for den er kolonorm!) og tænkte : “Skal den med hjem? Ja/nej? Vil den fylde det hele? Sikkert.” Men prisen var 99,- og tja… Hvorfor ikke. Man er vel kvinde 😉
Det har jeg så heller ikke fortrudt – overhovedet. ‘Maxfactor Excess Volume‘er ,trods førstehåndsindtrykket, enorm god. Den har to “sider” – en almindelig mascara-del, som skaber volumen og længde og en lak-forsegler del, som gør vipperne kulsorte og “lak-agtige”. Det lyder helt forkert at skrive “lak-agtig”, men det er altså en rigtig god ting. Jeg har brugt den hele ugen igennem og jeg er blevet rigtig glad for ‘Maxfactor Excess volume’ som en hverdagsmascara. Den drysser ikke, smatter ikke ud (selv igennem en svedig gang træning sad den fint uden at smitte synderligt af) og skaber super længde. 
Alt i alt billig luksus, man sagtens kan investere i, hvis man vil have en funktionel og god mascara (og hvis man ikke går op i udseendet…. Altså på mascaraen 😉 

– Mette Milan 

PS; må hellere “advare” om, at det lige kræver lidt tilvænning og øvelse at vænne sig til at bruge den store, klodsede mascara. Den fylder MEGET mellem fingrene, men bare rolig, man vænner sig til fornemmelsen efter et par gange!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.