Alle indlæg og emner.

Spakit fra Designermudder + rabatkode.

For tre uger siden, var jeg så heldig at vinde et lækkert spakit fra “Designermudder“. 
Kittet indeholdt :

1) ‘Hotoil hårkur’, som er rig på omega 3 og andre vigtige fedtsyrer, dit hår har brug for. 
2) ‘Silkygel peeling’, en vitamin eksfoliering til ansigtet og kroppen, spækket med AHA-frygtsyrer, som booster hudens fugtbalance. Den dufter fantastisk!
3) ‘Blacksilt mineralizing treatment mask’, en lækker lermaske.
4) ‘24 hours creme’, en fugtgivende creme med en frisk duft af citrus/lime, som indeholder collagen, aminosyrer, og vitaminer, som alle er med til at binde fugten i huden. 

Jeg var i gang med at teste forskellige andre ting i forvejen, så lod kittet ligge en uges tid, men fandt det hele frem, da stress-niveauet var på det højeste (eksamen, eksamen, eksamen) og jeg trængte til selvforkælelse.
Jeg startede med at putte lidt af olien i mit hår og hovedbund. Havde inden da, fugtet håret, som der står man skal, og dryppede så olien i med fingerspidserne. Jeg har noget med dufte, som i sikkert har bemærket, og denne duft gik lige i næseborerne på mig. På den gode måde. Mild og skøn duft. Jeg lod olien sidde i håret små 20 minutter, og gik i gang med at påføre Silkygel peelingen i ansigtet og på resten af kroppen. Det skulle sidde på i små 5 minutter. Jeg skyllede det af i badet, også hårolien og bagefter kom turen til ler-masken. Den dufter naturlig, ler-agtig og skal sidde på i 10 minutters tid. 
Da ansigtet begyndte at stramme lidt, skyllede jeg af med lunkent vand og påførte til sidste dagcremen ’24 hours creme’, som er en skøn, let creme, der absorberes lynhurtigt i huden.
Dette spakit er vidunderligt at hygge med, når man netop har brug for “alene-afstresnings-tid” og der er faktisk til en del gange i dette kit. Jeg har afprøvet det tre gange nu, og der er til mindst to gange endnu. Jeg føler mig, som et “nyt” menneske hver gang jeg har været i gang med kittet. Det er designet til kroppen. Designet til at forkæle dig fra top til tå. Fantastisk jo! 
Jeg er iøvrigt meget, meget glad for ‘silkygel peelingen’, da den virkelig blødgør mine knoppede arme og kæbeparti. Den går ind og gør noget ved talg-produktionen. Den kan købes her og er på tilbud til 149,- for 100 ml. (Den skal jeg i hvert fald have fat i snarest).   
Kig forbi shoppen, som lige nu og frem til den 1 april giver 25 % på dit køb, når du skriver koden:”Too young 13” i rabatfeltet, og bliv fristet – De har forskellige spa/wellnesspakker (her) alt efter, hvad du kunne tænke dig af forkælelse til dig selv, til dig & din partner og din krop, i forskellige fornuftige prisklasser.
Husk nu : Du fortjener det! 🙂 

– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.