Alle indlæg og emner.

Veet “Easy” Wax?

For en lille uges tid siden, modtog jeg et fint og piget “Veet-kit”, som jeg og 99 andre skulle teste for bladet “woman“/”Veet“.

Kittet bestod i selve Veet varmvoksapperatet, en vokspatron, 20 voksstrips og en håndfuld wipes (til at tørre det eventuelt overskydende voks af) 

Jeg har aldrig før prøvet at vokse noget som helst på min krop. Nogensinde! En skraber er længe fint. Jeg kan sagtens sætte mig ved tattovøren og få lavet den ene tatovering efter den anden uden synderlig frygt for smerte, men har jeg lyst til at føle smerte ved noget så simpelt som hårfjerning? Øhh… Nej?! Det er trælst nok i forvejen, at man overhovedet har hår forskellige steder, som skal fjernes flere gange i ugen. Så at det oveni hatten også skal gøre ondt, er jeg nok ikke lige interesseret i. 
Jeg var da lidt skeptisk til at starte med, da kittet skulle i brug. Og totalt bange… Så som enhver anden fornuftig kvinde bør gøre, testede jeg den først på min mand 🙂 (hihi! Jeg fortalte ham, at det ville føles lige som at få en hot-stone massage. Der skulle én gang til, og han vidste, at jeg var en stor, fed løgner!) 
Men det fungerede fint til de små, fine dun han havde bagpå ryggen. De blev fjernet okay-effektivt og huden var silkeblød bagefter. Tre dage efter prøvede jeg så på mine egne små ben. 
Først og fremmest: AV! For det andet : AV! Og for det tredje….. AAAAV! 
Det gør jo freaking “niller naller” og det er kun hvert andet hår, der kommer med stripsene ud. Så jeg prøvede på flere forskellige måder. Det kunne jo være, at det var mig der ikke kunne finde ud af det.
Mere voks, mindre voks, mere varme, mindre varme, flere gnidende bevægelser nedover stripsene, hurtigere reaktion osv osv i en lind strøm af mærkelig ansigtsmimik og smerte… Men mange af hårene sad altså stadig på mine ben. &@%#!*>€£!!!!
Desuden havde jeg brugt omkring 8 strips bare til forsiden af det ENE ben.
Ehh… Hvordan i alverden skulle der være nok strips til to hele ben?! 
Jeg endte med at barbere benene efterfølgende, for voksen havde ikke en gang fjernet 1/3 del af dem.
Her dagene efter er det ulidelig at gå i et varmt bad, eller havde stramme strømpebukser/leggings på – Det svider helt vildt og benene bliver knaldrøde i løbet af no time. Smører og smører med ‘Rudolph Cares’ bodyolie, som syntes at være det eneste middel, der kan dulme det hele. Jeg har irriteret min hud på benene til grænsen og de er sure! Noget så sure. 
Hvad har jeg lært af dette? 
Keep it simple, girls! Brug en god gammeldags skraber – Det ved man, hvad er og det virker! 
– Mette Milan 

Har du haft en anden oplevelse/opfattelse af dette kit og kan give et fif til det, så skriv endelig en kommentar! 🙂 

One thought on “Veet “Easy” Wax?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 6 =