Alle indlæg og emner.

Exfolierende sokker?!

For et par uger siden, modtog jeg en skøn “fod-pakke-kit” fra @kompaskommunikation i samarbejde med blandt andre; Salvequick, byK, Depend, Sæbeværkstedet og Mette Ditmer. 

Pakken ses her:

Altså, det er jo lækkerier x 10! Og især for sådan en som mig med trælse, tørre fødder, som skal “slibes” hver sommer før sandalerne kan komme på 🙂 

I pakken var der de her “exfolierende sokker”, som jeg faktisk var en smule skeptisk omkring til at starte med. Ville de ætse mine fødder af? Ville huden falde helt af og give sår? Ville det gøre lidt ondt? Gisp! Men jeg valgte alligevel, i skønhedens tegn, at prøve dem på en stille fredag aften for snart 14 dage siden – Man skal sidde med dem på i 90 minutter (en prøvelse i sig selv at skulle sidde stille så længe) og bagefter skal man skylle fødderne (skal man iøvrigt også inden, så de er helt rene) og så skal man faktisk bare vente 1-14 dage, før der sker noget. 
I flere dage skete der ikke en disse – Altså, nada! Zit! Så jeg var helt overbevist om, at mine fødder var så skadede, at de ikke kunne repareres af et par plastiksokker med lidt frugtsyre i. 
På 4 dagen, da jeg kom hjem fra jobbet og smed skoene, føltes det mærkeligt i strømperne. Som om jeg gled rundt i strømpen – På det tidspunkt skænkede jeg ikke de exfolierende sokker en tanke – De var nærmest “glemt”, så da jeg tog strømperne af og så hvordan mine fødder bogstaveligt talt var begyndt at skifte ham, gik jeg lidt i panik. 
1) Det var herre ulækkert.
2) Det var noget sært noget.
3) …. Det var virkelig, som i VIRKELIG ulækkert! 
Som dagene gik, løsnede mere og mere af huden sig under fødderne og mellem tæerne. Jeg måtte sove med strømper på i 4 dage og havde faktisk strømper på konstant, fordi jeg gik og smed “gammelt hud” rundt omkring, hvor jeg gik. 
Jeg ved godt, at det ikke er mit lækreste indlæg, det her, men nu hvor jeg ikke vil vise billeder (forfængelig.dk) må jeg jo beskrive i detaljer 🙂 
Jeg fortrød faktisk undervejs i processen, og var sikker på, at jeg aldrig mere fik pæne fødder igen. 
Men i dag, næsten 14 dage efter, har jeg de blødeste, skønneste fødder med fornyet og fin hud! Det eneste jeg har været nødt til undervejs er, at file lidt på hælene – Sokkerne har gjort meget for mig, også på hælene, men har ikke kunnet tage alt det døde hud der. Og så smører jeg fødderne ind nu her efter processen, da de bliver tørre ovenpå foden.
Men sokken virker! Og det har været en “sjov” og anderledes oplevelse.
Husk, hvis du skal prøve det : 
1) Gør det mindst 14 dage før du skal til fest, eller andet, i sandaler m.m 
2) Ingen svømmehal i 14 dage (du taber ham over alt)
3) Det tager ekstra tid hver dag, mht pleje, da du skal hjælpe til med at fjerne det løse hud samt konstant have strømper på.
4) Du må ikke smøre fødderne med creme eller andet, imens processen er i gang. 
5) Det er det hele værd! Og jeg gør det igen om 3 måneders tid. 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.