Alle indlæg og emner.

Babylips-trenden….

Jeg har faktisk kigget på dem i længe. Senest, da jeg i marts måned var i England. Der kostede de 15 kroner per styk. Og jeg fortryder, at jeg ikke købte en håndfuld derovre, da jeg havde muligheden, for herhjemme koster de 39.95,- eller mere.

Jeg taler om babylips-pomaderne, som er vildt hypede og som selvfølgelig gør os tøser nysgerrige. I hvert fald mig. Så da jeg så dem i Føtex forleden, hapsede jeg da to styks, så jeg kunne få dem testet! Det blev farverne “Pink Punch” og “Peach Kiss”, der kom med mig hjem og bo, i mit i forvejen, beauty-spækkede hjem. 
Peach kiss: en meget sart og neutral, lidt glimmer-agtig, pomade, gemmer sig i det lilla plastik. Pomaden skulle, efter sigende være fugtighedsgivende i op til 8 timer og indeholde intensiv pleje til læberne. Så ud over, at have lidt farve og “glamour” over sig, virker den altså også, som en decideret læbepomade, som indeholder både aloe vera og vitamin E. (Det gælder alle babylips-pomaderne iøvrigt) Efter en uges brug, skulle læberne være “babybløde”.
Pink punch: udadtil virker den ret kras i farven, og det kan den også blive, hvis man smører flere lag på, men holder man sig til ét enkelt lag, er pomaden yderst neutral og stadig vildt smuk på læberne. Meget naturlig, men stadig med et hint af det pinke. Jeg er meget hurtig blevet ret glad for denne variant faktisk, også fordi den holder i længe på læberne og er så dejlig blød/fugtgivende af have på i forhold til rigtig læbestift, som kan være tør og svær at styre.
Så umiddelbart, er disse “babylips” gået rent ind hos mig, og jeg bruger dem flittigt (især Pink Punch
Dog… Og det er for nogle en petitesse – andre vil måske give mig ret – men emballagen… Den minder mig sådan om en barbie læbestift, jeg en gang fik med en sminke-barbie i 90’erne. Altså, virkelig. Det der “billige” plastik, og meget legetøjsagtige udseende… Det er ikke lige mig. Jeg er fuldt ud klar over, at man ikke kan få emballage i guld og diamanter, for 39.95,- men jeg, 27-årige kvinde, føler mig som “mini-Mette-der-leger-med-barbie-læbestift-anno-1990” og syntes faktisk, at det er en smule akavet at hive “barbiestiften” op af tasken og smøre på læberne. 
Ser man ud over det, er det en skøn læbepomade/stift, som jeg klart skal prøve flere varianter af 😉 
Har I prøvet babylips? Og hvad synes I om produktet? 
– Mette Milan 
PS: Matas har pomaderne på tilbud pt til 29.95,- (introtilbud) Så kom af sted! 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.