Alle indlæg og emner.

Fra mørk til lys…

Når man går fra meget mørkebrun hårfarve, til lyst hår, så er det virkelig noget, der kan mærkes. Ikke kun på penge-pungen, men også på hårets struktur. Det bliver slidt, ødelagt og mærkelig syntetisk, hvis ikke man har gode produkter, der hjælper med at oprette og pleje håret. 

Derfor har jeg købt nogle produkter hjem fra Joico – Et verdenskendt frisørmærke. Jeg købte en shampoo ved frisøren på selve dagen, som er mørkelilla, og som fjerner det gullige skær et lyst hår kan have i starten og få med tiden. Den fungerer fint, men giver mig ikke en “woow-følelse”. Jeg tror den gør, hvad den skal, for kan jo se, at håret bliver mere kølig i farven, når jeg har brugt den, men samtidig synes jeg også den gør håret endnu mere tørt og skummer ikke, som jeg jo synes en shampoo skal. Så den bruger jeg kun hver tredje gang jeg er i bad 🙂 Den hedder : Joico color endure violet
En uges tid efter investerede jeg så i Joico k-pak revitaluxe (en meget rost kur) og Joico k-pak color therapy (en reparerede olie) fordi jeg jo ligesom måtte erkende, at afblegning ikke var det sundeste for mit garn. Pleje skulle der til. Det er nu blevet testet og her er min egen personlige mening og holdning til de to k-pak produkter:

Joico k-pak revitaluxe: dette er en fed (konsistens-mæssig) opbyggende og reparerede hårkur, som puttes i vådt/håndklæde-vådt hår, og som så skylles ud 3-5 minutter senere. Mit hår har tendens til at blive meget filtret efter bad pga afblegningen, og her må jeg sige, at kuren gør underværker. Jeg kan redde håret igennem med min Tangleteezer uden problemer, efter 5 minutter med denne kur i håret. Mit hår er ikke så pjusket i enderne længere, og samler sig meget bedre. Det er en meget effektiv kur til afbleget hår, som dufter dejlig og mildt. Nogle aftener vasker jeg håret med “violet shampooen” først, skyller ud og putter kuren i bagefter. Så vikler jeg et håndklæde om hovedet i en times tid, mens kuren selvfølgelig sidder i. Imens lægger jeg en ansigtsmaske eller andet, for at få tiden til at gå. Jeg får det blødeste,mest medgørlige hår bagefter. Det er virkelig skønt 🙂 Den virker og den kommer til at stå i badet, så længe mit hår er lyst (og så længe jeg ikke finder én, der er endnu mere effektiv;-) Den kan købes på nicehair (her) til 169,- (Normalprisen 339,-)  for 150 ml. 

Joico k-pak color therapy: Dette er en olie, som styrker og reparerer håret, samtidigt med, at den sørger for glans og reducerer ens tørringstid med føntørreren. 
Generelt, er jeg ikke monster-glad for olie til mit hår – Jeg har ofte oplevet, pånær Eraybas arganolie og Biosilk, at mit hår klasker sammen og bliver endnu mere fedtet at se på. Det gælder desværre, for mit vedkommende, også lidt denne k-pak olie fra Joico. Derfor putter jeg den oftest i håret (lidt ligesom en kur) et par timer inden, at jeg ved, at jeg skal i bad, så håret kan blive vasket. Jeg oplever, at den blødgør håret og plejer det i spidserne, men som sagt, får den mit hår til at sjaske sammen. Derfor bruger jeg kun Eraybas arganolie og Biosilk i spidserne i tørt hår, og de får hverken håret til at klistre, fedte eller klaske sammen. Denne kan købes på nicehair (her) til 139,- for 100 ml. (Normalprisen er 359,-) 

God søndag herfra 🙂 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.