Alle indlæg og emner.

Mix og match alt det du vil.

I mine unge år købte jeg altid produkter i Matas især – Det var let, (dengang var internettet “farligt” og upålideligt og ikke et sted man bestilte ting hjem fra – haha!) og ekspedienterne i butikken kunne altid fortælle én, hvilken serie man skulle købe. Både i den billige ende og den dyre ende. Jeg har købt fra “Biotherm” serien i lange baner, fra Plaisir, fra Beauté Pacifique – Og altid blev jeg anbefalet at købe alle produkter fra samme serie…. Men… Hvorfor?!

Deres svar er ofte: “Fordi de supplerer hinanden og er lavet til at matche hinanden.” Sikkert, men det er helt klart også en salgstale.

De sidste par år har jeg vovet mig ud i at købe og prøve forskellige produkter fra forskellige mærker. Jeg har mixet, som jeg har haft lyst til i perioder, og aldrig har virkningen været så effektiv! Jeg ejer stadig serier, og har haft samtlige produkter fra blandt andet : Beauté Pacifique, som er et fantastisk mærke, men nu bruger jeg yderst sjældent udelukkende produkter fra samme serie. Medmindre det er en kur som : “30 day treatment” fra Bioeffect, som er en intensiv kur i 30 dage, hvor andet ikke behøves. 
Mix og match” folkens. Kast jer ud i det. Vær nysgerrige. Ellers går det da hen og bliver lidt kedeligt, gør det ikke? 😉  Der er ingen beviser på, at virkningen er dårligere, eller anderledes, hvis man f.eks bruger en serum fra Oskia, en dagcreme fra Embryolisse og en øjencreme fra Skyn Iceland. 
Jeg er glad for at have bevæget mig ud i flere hjørner af produkt-verdenen. 
Bruger du samme produkt-linje eller mixer du også? 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.