Alle indlæg og emner.

Environ roll-CIT.

Det er fuldstændig med vilje, at jeg ikke har testet “dermarollers” i de år, hvor jeg har beskæftiget mig med skønhed og produkter. Jeg indrømmer gerne, at tanken om et stikkende, rullende værktøj i nærheden af min hud, ikke lige har gjort mig vanvittig ivrig efter at få fingrene i det. Jeg har udskudt det så længe jeg kunne, og samtidigt vidste jeg, at der kom en dag, hvor jeg bare måtte stramme balderne sammen og få det afprøvet. Rullende nåle eller ej! 

Så da selveste @beautyspace aka Anette Kristine Poulsen, smed en bogpakke med “Environ roll-Cit” og andre godter, på bordet i sidste uge, jamen, så var der ligesom ikke nogen udvej. Eller undskyldning.
Der gik vel 20-30 sekunder fra, at tilbuddet kom ind i indbakken, til jeg  havde fået bestilt. Nåede jeg at fortryde flere gange under bestillings-processen? Jeps! Men så tænkte jeg :”Hallloooo Mette! Du har syv tatoveringer – Hvad kan gøre mere nas end det?” 

Det er femte dag hr. Roll-CIT bor hos mig. Så dette er kun en “start-anmeldelse” af rolleren. Effekt og deslige, får I om et par uger.

Udseende: Da jeg pakkede denne ruller ud, troede jeg faktisk, at der var sket en fejl. Hvor var nålene?? De var ikke til at se, og knapt nok at mærke. Jeg havde forestillet mig én-meters nåle, I ved, og smerte, blod og hele baduljen. 
Så for at sige det mildt, blev jeg MEGET overrasket. En lille, fin, grå rulle med bitte bitte små nåle, som kun lige kan anes og mærkes, hvis man kører fingrene henover dem.
Følelse på huden: De første rul blev gjort med yderst forsigtighed, det kan jeg godt fortælle jer. Som stod jeg med et pindsvin svøbt i jern! Efter lidt tid, blev jeg mere modig og fik lidt mere pres på rulleriet – Ikke hårdt, men sådan, så rullen rent faktisk rørte min hud 😉 Jeg rullede lige op, lige hen og på kryds og tværs, som det anbefales. Bitte små prik kunne anes enkelte steder, mest på min hage, pande og yderst på kæbebenene. 
Synlighed: Jeg blev lidt rødmosset i ansigtet umiddelbart efter. Ellers intet!
Troede faktisk lidt, at det var en joke. At jeg var blevet taget ved næsen. 
Hr. Roll-CIT skulle jo kunne lave mikroskopiske huller i hudens overflade, så man udnytter ens hudprodukter, ikke bare 10 gange bedre, men 10.000 (!!!!) gange bedre! Det havde jeg lige umiddelbart lidt svært ved at tro på. 
Ind til jeg smurte huden med 3 dråber “Bioeffect”. 
Ny følelse på huden efter brug: For det første, så er “Bioeffect” så super mild på huden, at jeg aldrig har mærket til produktet, andet end at det klistrer lidt. For det andet så, mærker jeg generelt ikke meget fysisk, uanset hvilke produkter jeg bruger i ansigtet. 
Det gør jeg så nu! Ikke ubehageligt, slet ikke, men det prikker og kan mærkes, at der kommes produkter på efter rulning. Huden er også varm, når man masserer creme eller serum på huden. Noget sker der da virkeligt og tanken om de små huller i huden, der udnytter produkterne 10.000 gange mere end normalt, er da temmelig fascinerende. 
Det anbefales, at man starter ud med at bruge denne ruller 1 gang i ugen, så man vænner huden til det og så rulle 3-4 gange i ugen. 
Jeg har givet den “gas” og har så haft gang i den 3 aftener ud af de 5. Altså hver anden dag ca. Manden har også fået nålene at mærke, og havde samme opfattelse af oplevelsen, som jeg. 
Resultat: Kan jeg mærke resultat allerede? JA! Jeg kan mærke resultat – Jeg kan ikke se det endnu, men mærke det. Min hud er blød og glat. Ligesom om den har fået en omgang med en god scrub. Især på kæbebenene, hvor jeg har små knopper, hvis ikke jeg husker frugtsyremaske og scrub, kan resultatet mærkes. Jeg glæder mig til at følge processen de næste par uger, da det siges, at den er god mod udglatning af rynker, at forfine huden og stramme op, minimere pigmenter, minimere ar, og mod rødme i huden. 
Jeg har ikke alverdens rynker, eller andet, men små furer ved munden og lidt, meget lidt, mellem brynene og nogle små-ar hist og her, det har jeg da, men som den klogeste beauty-kvinde, jeg kender til; Anette Kristine Poulsen, siger :
Mimik er mimik. Den sætter sig som et stykke papir, du folder igen og igen for derefter at forsøge at glatte det ud. Det kan blive bedre – væsentlig bedre – men mimikkens spor vil (heldigvis) stadig være der. Derfor: Elsk de spor, men blød dem op, gør dem fugtmætte, glade og lækre ved at fylde din madras af kollagen op.” 
(Fra www.beautyspace.dk) 


God søndag alle sammen!

– Mette Milan 
2 thoughts on “Environ roll-CIT.

  1. Hej Mette! 🙂
    Kunne du have lyst til at lave en guide, til før, under og efter man har “dermarullet”? Jeg er fornyeligt begyndt på det og synes faktisk jeg ser resultater – skønt! Men er lidt i tvivl om hvad man bør gøre før og efter. Hvad er bedst at rense med? Hvad skal man putte på huden bagefter, osv.

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.