Alle indlæg og emner.

Den første “pigepakke”.

Klokken 16.00 fik jeg fri fra lærergerningen, derefter skulle jeg selvfølgelig lige handle ind og det var et rent kaos, kan jeg hilse at sige, da der var fødselsdag (= tilbud) i den gode gamle ABC lavpris. Så gik der da lige tre latterlige kvarter med det (hader at handle ind, hvis nogen skulle være i tvivl! – spild af tid.)

Da jeg kom hjem, lå der en fin hvid, firkantet pose på køkkenbordet. 
Min mand spurgte, hvad det var og jeg svarede: “Din fremtidige redning” 🙂 Det er jo ikke helt forkert. 
Det var nemlig fra “pigepakken“, som jeg skrev om herinde, for et par dage siden. 
Okay…. Selvom jeg er lyv-og-tyve, så HADER jeg at købe bind og diverse. Jeg hader det! Jeg har altid hadet det, selvom det er det mest naturlige i hele verden. Det er en naturlig, nødvendig kvinde-ting, men for mig er det bare pinligt, ubehageligt. Bind og diverse ligger altid gemt nederst i indkøbskurven, puttet af vejen under en pose gulerødder eller hvad jeg nu kan finde og dække det til med 🙂 
Derfor er det ærlig talt en kæmpe befrielse at kunne få det sendt direkte til døren hver måned med en masse luksus lækkerier oveni hatten! 
Der var en dagcreme med fra “DanishSkinCare” med UV beskyttelse.
En “Berber oil” med Argan olie, som jeg har prøvet her til aften. Den er ; wow! Mit hår er blødt og spidserne er samlede. Den tror jeg, at jeg skal have i fuld størrelse med tiden 🙂 
Der var også tre forskellige te-varianter med også fra hhv; Pukka, nute og Clipper
To lækre marshmallow-chokolader med fra Barú – Jeg kender dem lidt i forvejen, da jeg for nogle måneder blev præsenteret for varianten med saltkaramel i – Det er det lækreste chokolade-treat, man kan give sig selv! Luksus, rent ud sagt. Hele pakken er luksus. 
Så var der en ansigtsgele-prøve med fra “Mellisa” og en æske saltlakrids fra Haribo. Det er virkelig gennemført perfekt forkælelse! 
Det eneste jeg ærger mig over er, at jeg ikke selv er kommet på dette fantastiske koncept 🙂 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.