Alle indlæg og emner.

Molekyle-dufte.

Ja, ja – Det sker af og til, at man bliver bidt af noget – Jeg er åbenbart blevet bidt af en gal molekyle for tiden 🙂

Jeg synes, det er vanvittigt fascinerende, at man i dag fremstiller parfumer baseret på et molekyle og at dét simple molekyle, er med til at skabe én speciel, unik duft ud fra kropsvarme, kulde, og samtidig skaber forskellighed fra person til person! 
Det er da vildt, ikke? 
Da jeg for nogle måneder siden, fik “Juliette has a gun – Not a perfume” ind ad døren, var det ikke med særligt store forventninger om, at jeg ville elske den, da jeg, som skrevet i andre blogindlæg, er K R Æ S E N, når vi kommer til parfume-delen. 
Men “Juliette”, molekyle-parfumen fra @Wegabeauty, den tog mig altså med storm fra første sprøjt! Den har sådan en fantastisk duft. Rund, sprød, frisk, lækker, anderledes – Ahh! 
I tirsdags, modtog jeg så en parfume, som jeg havde købt på magasin.dk (de havde 20 % rabat på alle dufte, så halloooo ) – “Escentric Molecule 01” – Samme princip, som “Juliette”, da den er opbygget af dette unikke molekyle, “Iso E super”, som udvikler sig forskelligt fra menneske til menneske. Den havde fået meget ros med på vejen, så jeg glædede mig til at prøve den, men satte ikke forventningerne i vejret. Igen : det kan gå godt, det kan gå skidt. Sådan er det. Bum.
Førstehåndsindtryk af denne lille sag : Firkantet, maskulin, træ! 
Ja, det tænkte jeg. Den kommer ikke I en smuk flakon, (i mine øjne)  og det havde jeg valgt at se igennem fingrene med, men duften er også firkantet. Den er rustik/lidt maskulin og så dufter den en snert af nysavet træ og harpiks. Meget natur-rige duftnoter. 
Det er faktisk lidt spøjst, for umiddelbart kunne jeg ikke rigtigt dufte den på mig selv i starten. Men så kom de der små snert af træ-duft en gang imellem i løbet af dagen. 
Jeg har siden i tirsdags vekslet mellem den og “Juliette” for at få et indtryk af dem, hver for sig. 
Juliette has a gun – Not a perfume” er uden tvivl stadig en K Æ M P E favorit – Og det er hun fordi at hun er : feminin (både i udseende og duft) rund, mere fyldig og passer åbenbart bare perfekt til min kropstemperatur/hud, hvis man kan sige det sådan. Dermed ikke sagt, at “Escentric Molecule 01” er dårlig, for det er den bestemt ikke. Den er ganske speciel og behagelig. Den har bare ikke givet mig “Waoo-fornemmelsen” endnu, som “Juliette” har. Og det er lidt øv, for nu er jeg nødt til at få fat i en “Zarkoperfume” for at vurdere, hvordan den molekyle-duft er i forhold til de to andre 🙂
Prislejet ligger iøvrigt på : 595,- for 50 ml “Juliette has a Gun – Not a perfume” og 500,- for 30 ml “Escentric Molecules 01“. 
Just shoot me and my freaking beauty-obsession! 
Rigtig god weekend! 
– Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.