Alle indlæg og emner.

2 produkter, som jeg ikke fatter….

…. at jeg først er stødt på nu! 

Den ene er lille og rund.

Den anden er lang og lidt buttet. 

Jeg snakker naturligvis om to produkter, som jeg ikke forstår, at jeg først er stødt på nu. 
“Sensai mascara 38•C – Volumising” og “Goé oil” – Det er altså lifesavers i en hver forstand. 

Mascaraen var med i det skønne bogpakke-tilbud, @beautyspace smed på bordet, i sidste uge – Jeg køber næsten altid hendes lækre bogpakke-tilbud, fordi det er skøn luksus, iorden i den forstand, at produkterne er håndplukkede/nøje udvalgt/ikke tilfældigheder, og bare altid vanvittig lækkert – Den dygtige kvinde ved, hvad hun snakker om, og hvilke produkter der duer og serverer ikke noget i nærheden af dårligt, til sine følgere/læsere. Ved at være tilmeldt hendes nyhedsbreve, som altid omhandler spændende og relevante emner inden for især beautyverdenen, kan du få samme tilbud ind i indbakken, kvit og frit, cirka en gang i måneden. 
Mascaraen fra “Kanebo Sensai”, har et langt afrundet børstehoved, som når de inderste OG yderste vipper til perfektion! Det er helt vildt, hvad et ordentligt børstehoved kan gøre. Vipperne bliver flot adskilte og fyldige. Jeg oplever ikke, at de bliver ekstremt meget længere, men det passer mig ganske fint, da den så kan anvendes til almindelig hverdagsbrug også uden at det bliver for “unaturligt” og lag-på-lag agtigt. Det er virkelig en lækker mascara, som holder godt, uden at smuldre rundt under øjnene 20 minutter efter påførelse. 

“Goé oil” fra Jao brand, fik jeg med, som prøve, fra @beautypower.dk i sidste uge også, da jeg lagde en bioeffectbestilling i kurven hos den skønne kvinde på www.beautypower.dk. 
Jeg havde aldrig hørt om produktet “Goé oil” før, og ærligt talt, så emballagen temmelig “kedelig” ud. Den er så det absolut modsatte af kedelig – Den er helt perfekt… Til ALT, rent ud sagt. 
Kroppen, ansigtet, neglebåndene, til hårspidserne, flyvske drillehår (som jeg skal hilse at sige, at jeg har fået en del af på det sidste. Suk!), som mild make-up fjerner, til tørre albuer, knæ eller fødder, som fugtmaske osv osv. Og er der noget, jeg elsker, så er det de her multiprodukter. Olien købes normalt i en fin metaltube, lidt mere “fancy” end min runde model, som så presses ud og varmes op til en skøn olie i håndfladerne. Det er iøvrigt smart, i min verden, at den skal varmes op i hænderne før, at den kan smøres på diverse steder. Dermed undgår man oliekrise, som smutter ud über-alles :-/
Goé olien er en lækker fusion og kombination af hele 28 naturlige olier, frugt, blomster og – planteekstrakter. Den fedter ikke, på huden, men føles meget som en almindelig (mere glat) bodylotion, og så har den, den mest ubeskrivelige lækre milde, eksotiske duft, som minder mig om Gran Canarias sandstrande, sol og varme luft. Mhhh…

Disse to produkter er værd at kigge mere på og efter, hvis du skal ud og investere i en ny mascara eller et multi-funktionelt produkt til det hele, som er let at have med i tasken. 

Goé Olien fra Jao brand, koster : 325,- for 85 ml på beautypower.dk (hun sørger iøvrigt for fantastisk levering og service) 
Og mascaraen koster : 225,- og kan købes i forskellige butikker på nettet. 

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.