Alle indlæg og emner.

Bryn og farve.

Jeg får jo den ene åbenbaring efter den anden i disse dage.
Først var det Batiste tørshampoo, så var det Maybellines express remover og i dag er det noget så simpelt som Refectocil brynfarve.
Halle-freaking-lujah! 
Det kan jeg godt fortælle jer. Udviklingen må gerne fortsætte på den måde. At jeg finder noget let og tidsbesparende hver dag fra nu af og til den dag jeg dør.
Ahh, det er måske nok lige optimistisk nok… Men man har vel lov at håbe 🙂

Jeg fik tippet fra en sød følger på instagram (@blogbycc, som også har bloggen www.blogbycc.dk), som skrev, at det altså var let med denne her brynfarve, blande, blande, smøre på, lade sidde, tørre af… Jeg skrev, noget i retning af : “Fedt. Det må jeg lige kigge nærmere på og give mig i kast med.” Men skal sandheden frem, blev jeg også lige pludselig lidt bange. Ja, bange, fordi jeg virkelig har respekt for kemikalier, farve og deslige og især når det skal påføres i nærheden af øjnene og i selve ansigtet.
Skrækscenariet er at ende op med hævede øjne og bryn, fordi jeg ikke kan tåle farven.
Derfor er det en god ide at teste, om man kan tåle farven, ved at duppe lidt på halsen under øret, tørre af efter nogle minutter og se, om du reagerer på det. Efter 48 timer er det så “sikkert” at give sig i kast med det, hvis du ikke har reageret i form af rødme og irritation. Det er klart det jeg anbefaler jer at gøre.

Mens jeg stod der foran spejlet og kiggede på dræbersneglene, som de virkelig ligner, når farven sidder på, hev jeg ud i badeværelsesskuffen og fandt “Gimmebrow” fra Benefit og “Browdrama” fra Maybelline frem.
Det er to brynmascaraer, som jeg faktisk er ganske glad for, og som jeg har brugt dagligt de sidste 3-4 måneder, til at pifte mine bryn op med, men de har også drillet mig nogle dage – Især “Gimmebrow” har været en sand heks til tider, som har kunnet ødelægge selv de fineste bryn, hvis man ikke tager den helt med ro og har tålmodighed. Man skal ikke have det mindste travlt, når man kaster sig ud i brynmascaraer i hvert fald :-/ Det siger jeg af erfaring.

Jeg købte to farver (Sort og naturbrun) til 37,- stykket. Derudover købte jeg “Refectocil Oxidant“, som skal blandes op med farven, for at aktivere det. Sådan en lille dunk med 50 ml i, kostede 34,- og så gik jeg all-in og købte også en pensel til 28,-, til at påføre farven fint på brynene med og et lille blandingsglas til 39,- Alt i alt købte jeg for : 175 kroner. Omkring den pris, det koster at få farvet bryn hos frisøren én-to gange, eller hvad én “gimmebrow” koster.

Det er også værd at tage med, hvis resultatet bliver godt…. Og det blev det heldigvis!
Jeg lod ikke farven sidde længere end tre-fire minutter i denne første omgang, men mine bryn er SÅ fine, naturlige, fyldige (da alle de små hår er kommet med) og bare flotte. Jeg er simpelthen ovenud tilfreds og glad for resultatet. Jeg brugte kun farven “Naturbrun” i dag og blandede små 2 centimeter af farven op med 8-10 dråber oxidant, rørte det sammen og smurte det på brynene, da konsistensen var som en lidt tyk creme, men stadig til at smøre på. Det må heller ikke være for flydende, så det ryger ned i øjnene, ned på tøjet m.m.
Desuden skal du virkelig huske at tørre farven af nede i håndvasken, hvis der ryger noget derned eller hvis du vælger at rense glasset i håndvasken. En hvid håndvask med brune pletter = Knapt så smukt 🙁
Jeg tvivler egentligt på, at mine to brynmascaraer bliver anvendt særlig tit efter denne opdagelse, jeg har gjort mig i dag. Det gider jeg da ikke bruge tid på, når jeg kan nøjes med at farve bryn hver 4-6 uge. Tingene kan købes ved at trykke lige her.

Jeg siger det igen : Hallelujah! Og hav en god dag.

– Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.