Alle indlæg og emner.

En god hud-rutine. For mig.

“Jeg er dig SÅ taknemmelig for tippet “nosestrips” – Jeg var en tur i Matas i dag og tog mig selv i at købe flere ting du har anbefalet og jeg er på ingen måde skuffet, tværtimod. Da jeg kom hjem, kunne det ikke så for langsomt med at prøve nosestrips, og jeg er allerede dybt afhængig af dem – Tusind tak for fantastiske tips og anbefalinger. Super inspirerende at følge dig og alle skønhedsprodukterne.” 

Sådan lød det fra én af mine fantastiske følgere på min “make_everything_up” instagram i dag. Det ramte lige i hjertet og fik mig til at tænke “YES!” 
Ikke YES, fordi jeg havde ret med de nosestrips fra Purederm (De er hammergode, hvis man kan finde ud af at bruge dem rigtigt!) men YES, fordi produktet, som jeg havde anbefalet, lige ramte plet hos hende også. Det er fantastisk. 

Jeg er helt klar over, når jeg anbefaler produkter eller advarer mod produkter, at det ikke opfattes på samme måde hos alle. Nogle mennesker kan have utrolig stor glæde af f.eks “Veet easy wax”, hvor jeg har advaret mod dem,  fordi de har ødelagt huden på mine ben. Ødelagt mine pigmenter. 
Nogle kan måske være skuffede over “Oskia renaissance masken“, som jeg roser til skyerne, fordi den gør underværker for min hud og min hudtype (Jeg har ikke hørt nogen være skuffede over den maske endnu, men det kan jo ske) – Det er så vigtigt, at vi husker at forholde os kritisk til udmeldinger og anbefalinger, selv mine, for hvad der virker på mig, virker ikke nødvendigvis på dig. 
Men jeg anbefaler og advarer ud fra, hvad jeg oplever og heldigvis, heldigvis, får jeg gode og positive tilbagemeldinger tilbage ofte – Ligesom i dag. Og så bliver jeg bare så glad og varm omkring mit produkthjerte. Det er SÅ fantastisk, når dét, der rent faktisk virker på mig, OGSÅ virker på dig 🙂 

Det er det, det hele går ud på – At jeg anbefaler ting, som jeg ved virker for mig, for virker det på mig og min skiftende hudtype, så er der også en god chance for, at det virker på dig. Gør det ikke, er det selvfølgelig meget ærgerligt, men så har man forsøgt. Og at forsøge sig frem nogle gange for at lære sig selv og sin hud at kende, det skal man. 
Jeg har i hvert fald erfaret, at mirakelkuren ikke nødvendigvis findes i første skønhedskøb. 
Man må ud og prøve sig lidt frem, få små prøver i butikkerne, prøve sig frem med dem derhjemme. 
Ja, det lyder umiddelbart “let” bare at sige og virkelig trælst at læse, hvis man i virkeligheden bare gerne vil have en skide creme til ansigtet, der virker og ikke gider alt det der : rense, rense, maske, exfoliering, peeling, creme osv. Men det er sandheden. 

Man må ud i nogle prøver, før ens special-designede rutine, kan findes.

For mig, virker dette:

  • Rens. Morgen OG aften. Rens om morgen gøres altid let, enten med en våd frotterende vaskeklud, eller med face mist/skin tonic på vatrondeller. Jo, der samles skidt (endda en del – Prøv selv at kigge på din hvide vatrondel en morgen) på ansigtet i løbet af natten. Om aftenen, renser jeg mere i dybden med hjælp fra enten “Embryolisse Michellaire lotion” eller en af de to rens jeg har, fra “Oskia“. Jeg bruger helst alkohol-frie produkter. Andet kan udtørre huden. Man vil kunne se kæmpe resultater på ens hud, hvis man husker at rense de to gange om dagen. Prøv det i en periode, og se, hvordan effekten er for dig og din hud. 
  • Fugt. Smør din hud efter rens morgen og aften. Det skal være en creme (og eller et serum), der passer til din hudtype. Det nytter ikke at smøre “Bioeffect RICH” i ansigtet, hvis din hud ikke er mega tør, eller hvis din hud netop er tør, at du smører en ultralet dagcreme på. Her trænger du måske til et serum under din dagcreme. Her kan jeg anbefale dig at kigge på mærket : Codage. De har lavet et utal af lækre, effektive og skræddersyede serummer til forskellige hudtyper og problemer. Kig på din hud. Hvordan ser den ud? Hvordan føles den? Er den sart, tør, olieret, uren, almindelig? Få derefter hjælp til at finde den/de produkter, der er designet til netop din hudtype, så du ikke går galt i byen af flere omgange, som jeg har gjort et tons af gange.
  • Giv huden et boost. Igen skal du kigge på din hud. Min hud trænger til en blid gang exfoliering/scrub en gang i ugen (selvom det er omdiskuteret, hvorvidt man bør scrubbe huden. Min bliver grim og grå af ikke at exfoliere) og den elsker også en frugtsyremaske fra “Oskia” 1-2 gange i ugen. Nogle uger har den ikke brug for det. Det skifter, lidt ligesom årstiderne. Men forkælelse i form af en lækker fugtmaske, frugtsyremaske, exfoliering, massage, dermarolling, osv, det er en god investering. Erfarer jeg
  • Det ekstra. Øjencreme! Jeg har aldrig tænk på øjencreme før. Aldrig. Men jeg kan se, hvordan det arbejder positivt og effektivt på mine øjenomgivelser og hjælper med at holde talgproduktionen nede, da det nu får nok fugt. Huden omkring øjnene har brug for det rette produkt, da øjenomgivelser oftest er sarte. Derudover forebygger det jo også rynker (hvis man køber anti-age i hvert fald) og rammer man de 25 år, så skal man til at tænke fremadrettet. Selvom man tænker, at det er åååår til, at rynkerne kommer. De kommer snigende, som ind i h….. efter de 25. Just saying! Jeg bruger lige nu Ole Henriksens “Ultimate eye lift” og den er vild. Den klistrer lidt i starten, men bruger man den om aftenen, så kører det. Nu skal jeg iøvrigt passe på ikke at pudse glorien for meget, for nogle morgener, smører jeg min dagcreme fra “Embryolisse“, “Skyn iceland” eller “Oskia” henover øjnene også, da jeg ved, hvor milde de er, men serummer m.m. holder jeg altid langt væk fra øjnene. 


Tak for jer! Og tak fordi I følger mig her og på instagram. I gør mig glade. Hver dag. Tak.

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.