Alle indlæg og emner.

Februar-køb.

Jeg kan aldrig gå i Matas uden at købe et eller andet. Både småtterier, mærkelige produkter, dyre produkter, billige… Det skal prøves alt sammen. 
I går gik jeg dog i Matas med et formål, nemlig : Rimmels “Provocalips”, som lover en holdbarhed på læberne i op til 16 timer. Det lyder alt for godt til at kunne være sandt. Tænker jeg… 

Jeg købte tre styks, fordi der var tilbud – Køb 3 – Betal for 2 og jeg købte farverne : 

310 Little Minx (En hot pink)
700 Skinny Dipping (En nude)
110 Dare to Pink (En lys lyserød)

Læbeproduktet er et todelt produkt. En ende med farve og en ende med forseglende topcoatagtig gloss/pomade, som er transparent. Emballagen er lidt for “pop-tøset” og “spraglet” til min smag, men jeg tænker også, at den aldersgruppe Rimmel prøver at ramme, sådan for alvor, er dem, der efterhånden er 10 år yngre end mig. (SUK! Jeg føler mig gammel) 

Det første man gør er at smøre farven på læberne, som skal være rene (altså uden pomade, læbestift, gloss-rester osv). 
Så påfører man farven på læberne (VÆR PRÆCIS iøvrigt – Produktet smutter ikke bare af igen) og holder læberne adskilte i minimum 60 sekunder, for at give farven lov til at tørre. 
Til sidste smører man en omgang af læbetopcoaten på, som giver shine og fugt, og så skulle det kunne holde i op til 16 timer. 

Jeg har “Skinny dipping” på i dag, og tester på livet løs. Pt har den holdt til : morgenmad og kaffe. Ingen farve på min hvide kop. Men tester videre de næste par dage. Er spændt på at mærke, om produktet virker udtørrende på læberne eller om det overrasker på det punkt.

I hører fra mig snarest 🙂 Hav en dejlig dag.

– Mette Milan 

PS: Fik også købt en bodyscrub også (Argan Saltbodyscrub fra Matas de stribede) og en lidt smart pincet. Impulsshopper.dk – Det er miiig 🙂

Rimmel Provocalips, Matas “Argan saltbodyscrub” og en pincet. 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.