Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Opbrugte produkter.

Jeg bruger mange produkter – Rigtig mange. Men sjældent får jeg dem brugt op. 
Det gør jeg så sjovt nok for tiden – Jeg har brugt rigtig mange ting op faktisk.
Denne gang er jeg løbet tør for: 

  • Biotherm Lait Corporel” – Citrusduftende letvægtscreme til kroppen.
  • EOSShave cream” – Barberingscreme til kroppen – Kan anvendes på tør eller våd hud
  • BatisteFresh“- Tørshampoo med en frisk, naturlig duft.
  • Avéne Skin Recovery Cream” – Ansigtscreme, der kan anvendes af alle hudtyper.
Vil jeg købe nogen af dem igen?

Biotherms “Lait Corporel” er faktisk på tilbud i Matas i denne uge. 99,95,- for 400 ml og jeg SKAL have fat i en ny dunk. Den er nemlig SUPER god. Duften er lækker og frisk, effekten blødgørende og fugtende og bedst af alt : Cremen er super let og trænger hurtigt ind. Så der er ikke noget, der fedter og glider rundt efterfølgende.

EOS “Shave cream” købte jeg med gennem @pigepakken i november måned. Den er ganske enkelt uundværlig i badet! Benene er bløde og non-irriterede efter barbering. Den kan også bruges på tør hud. Den skummer ikke, som en barberskum, men er cremet og helt fantastisk. Den er drøj i brug, billig (99,-) og den skal købes med i næste @pigepakke. 

Batiste “fresh” er lige så effektiv, som alle de andre tørshampooer fra Batiste. Duften sagde mig ikke det vilde, men den fungerede efter hensigten. Jeg løber aldrig tør for Batiste. Lige nu er jeg gået i gang med “tropical” varianten. Elsker, at man kan spraye i og 30 sekunder efter, har du “nyvasket” hår, som er medgørligt og lækkert.

Avéne “Skin recovery cream” – Den havde jeg ikke for mig selv herhjemme – Derfor er den blevet opbrugt så hurtigt 🙂 
Den skal købes igen på et tidspunkt. Lige nu skal jeg lige have brugt alle de andre skønne cremer op, men denne er helt sikkert et hit til alle hudtyper, der trænger til fugt og pleje. 
Duften er mild og dejlig, som Avénes produkter generelt. Jeg er stor fan af Avéne og genkøber flere ting derfra, og har gjort det i mange, mange år. 

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.