Alle indlæg og emner. · Neglepleje.

By K Glacier.

For nogle uger siden modtog jeg den smukkeste himmelblå lak (Glacier) fra Targetprdk
Det var en neglelak fra By K, som garanterer, at lakkerne er produceret under ordentlige forhold for både mennesker, dyr og miljø, og deres lakker er 5-free, hvilket betyder, at lakkerne ikke indholder : formaldehyd, som kan være allergi og kræftfremkaldende, camphor, som er miljøskadelige og kræftfremkaldende, toulene, finder man ofte i maling og brændstof (det siger sig selv, hvorfor man godt kan undvære det på sine negle) formaldehyd-resin, som kan fremkalde eksem, og parabener, som er meget omdiskuteret, men er et stof, der er blevet testet kræftfremkaldende hos dyr.  
I kan læse mere i mit tidligere indlæg her.

Men som noget helt nyt, er By K, som de eneste i hele verden, blevet “Allergycertified“. 
Det er simpelthen så flot og godt klaret af et lille dansk neglelakbrand – Kæmpe respekt herfra. 

Jeg håber at fremtidens lakker, gør det samme ud af at brande sunde lakker, fri for alle mulige allergene stoffer. 

Jo, bevares, jeg bruger da CND, Essie, Sally Hansen og alle mulige andre lakker, men må da indrømme, at det betyder noget for mig, at smukke lakker som By K’s & IDUN Minerals, er fri for en masse kemi.

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.