Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tests.

Erayba-skum til 149,-

Hvis I har fulgt med herinde på bloggen, på instagram og på facebook, så har I lagt mærke til, at jeg er blevet rigtig, rigtig glad for disse to skum fra @eraybadanmark. Især “S25Style active extreme mousse“, da den skaber lige præcis den struktur, fylde og grovhed i håret, som jeg har efterspurgt. 

Nu kan I få et godt tilbud og mulighed for at prøve det samme til en fantastisk pris = 149,– med fragten inkluderet! 
Tilbuddet gælder kun for mine skønne følgere. Send en mail med navn, adresse og hvilken skum I vil købe, til : salg@erayba.dk og overfør 149,- samtidig via mobilepay på : 30 55 10 20 og jeres skum vil blive sendt af sted 🙂 
Er I i tvivl, hvilken skum, der passer jeres hår, så kan I læse mit tidligere indlæg her på bloggen om det og ellers spørge alt det I vil.  

Hav en skum-tastisk dag. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.